Site icon NewsIT

Ακόμα τους… χορεύει  ο Σωτήρης Νίνης! 

25.02.2010 | 22:33
Ακόμα τους… χορεύει  ο Σωτήρης Νίνης! 

Υπάρχουν... ελληνικές μετοχές που κάνουν τρελή κούρσα προς τα πάνω.

Είναι του Σωτήρη Νίνη στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο  ποδοσφαίρου. Μιλάμε για εκτίναξη. Οσο  ξάπλωναν στο χορτάρι οι αντίπαλοι  του, ζαλισμένοι από τις περίτεχνες ενέργειες του, τόσο η τιμή της μετοχής του προικισμένου μικρού, τραβούσε την ανηφόρα. Καιρός ήταν. Και για τον Σωτήρη Νίνη και για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο τους έδωσαν λαβές για αμφισβήτηση τον τελευταίο καιρό. 


Ηρθε όμως η μαγική βραδιά στο “Ολύμπικο” της Ρώμης κι όλα μοιάζουν μαγικά κι ονειρεμένα. Ο δεκαεννιάχρονος Νίνης ταλαιπώρησε μέχρι σημείου χλευασμού την πολυδιαφημισμένη* άμυνα της Ρόμα. Εστειλε στο καλάθι των σκουπιδιών τα συστήματα του Κλαούντιο Ρανιέρι και επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζουμε όλοι. Οτι ο Παναθηναϊκός έχει στο DNA του τις διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Σωτήρης Νίνης κι ο Τσιμπρίλ Σισέ σφράγισαν με τις αγωνιστικές επιδόσεις του τη μεγάλη πρόκριση. Οσοι μάνατζερ είχαν ξεχασμένες στα παλιά μπλοκάκια τους τις σημειώσεις για τον Σωτήρη Νίνη, τώρα θα αναγκαστούν να τις ξεσκονίσουν. Να τις συμπληρώσουν με νέα στοιχεία και πολλα θαυμαστικά. Ο Νίνης στην ηλικία που βρίσκεται είναι από τις ελάχιστες ξεχωριστές περιπτώσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αρκεί να ξαναβρεί τη χαρά του παιχνιδιού. Να του δοθεί χώρος και ρόλος που θα του επιτρέπει να αισθάνεται δημιουργός κι όχι “μεροκαματιάρης” που καταδιώκει το αντίπαλο μπακ για να δικαιολογήσει τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα. 
Ολοι ξέρουμε  πως για τα εγχώρια στάνταρ  εκείνο που μετράει είναι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Καμιά αντίρρηση. Οποιος και να το πάρει οι μισοί στην Ευρώπη ούτε που θα ασχοληθούν κι οι υπόλοιποι θα τον ξεχάσουν μέσα σε μια χρονιά. Το “χουνέρι” που έπαθε η Ρόμα από έναν δεκαεννιάχρονο πιτσιρικά και ο αποκλεισμός της με δύο ήττες και έξι γκολ δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Κι όσο για τον Σωτήρη Νίνη και μόνο που θα αναγκαστούν να τον συγκρίνουν με όσα έκαναν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι στην ηλικία του, είναι αρκετό.   

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version