Site icon NewsIT

Αλαφούζος προς ΕΠΟ: “Θα κινηθούμε δικαστικά έναντια σε όσους μας αδικούν”

23.10.2015 | 14:50
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός μόνο με ικανοποίηση δεν υποδέχθηκε τον ορισμό του διαιτητή Αρετόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να περνάει στην αντεπίθεση.

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” ξεκαθάρισε στην ΕΠΟ πως από εδώ και πέρα η ΠΑΕ θα κινείται νομικά ενάντια σε όσους διαιτητές αδικούν την ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Αλαφούζος πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να δει από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη συμπρωτεύουσα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στην τακτική από τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ οι “πράσινοι” δούλεψαν στις πάσες και στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ταμπάκης, Εσιέν και Κότσαρης, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στη 1:30 το μεσημέρι.

Τέλος, ο Αμπέντ κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας, γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση και προβληματισμό στο “πράσινο” στρατόπεδο, μιας και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η Αλγερία θα αντιμετωπίσει την Τανζανία στις 14 και στις 17 Νοεμβρίου, ενώ το αιώνιο ντέρμπι θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version