Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα άθλο, ευχαριστούμε τον κόσμο για όλη την στήριξη»

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα άθλο, ευχαριστούμε τον κόσμο για όλη την στήριξη»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας στο Live Νews και τον Νίκο Ευαγγελάτο αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως πραγματοποιήθηκε ένας άθλος και είναι χαρούμενος για όσα πέτυχε αυτός και οι συμπαίκτες του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Live News» και το Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, με τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» όλη τη σεζόν, αλλά και την γλυκιά γεύση που τους αφήνει το κλείσιμο και η κατάκτηση του τροπαίου του Conference League.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα όλη τη χρονιά, ωστόσο στο τέλος πήγαν όλα όπως ήθελαν, με τον ίδιο να μην διστάζει πως δικαιώνεται για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τα λόγια του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει, θέλουμε μέρες για να το καταλάβουμε.

Μπαίνουμε μέσα κάνουμε τη δουλειά μας και αυτό που αγαπάμε. Για εμάς το παιχνίδι ήταν μια καθημερινή ημέρα στη δουλειά, γιατί δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος. 

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο. Πολλοί προσπαθούσαν να μας εξηγήσουν τι γινόταν.

Εαν σκεφτείς ότι παίζεις Ευρωπαϊκό τελικό μπορεί να είναι και μια παγίδα. Είχαμε χαμηλά την μπάλα όλο το διάστημα και σε αυτό βοήθησε και ο προπονητής. Χαρούμενοι ήμασταν και ο κόσμος ήταν δίπλα μας.

Νομίζω πως το χειριστήκαμε πάρα πολύ ωραία. Όταν είσαι στον πάγκο έχεις περισσότερο άγχος από όταν παίζεις γιατί όταν παίζεις δεν μπορείς να σκεφτείς. Πήρα κάρτα από το πουθενά.

Ήμουν ψηλός εκεί και μάλλον εμένα είδε ο διαιτητής. Επειδή όλοι σκεφτόμασταν τη διαδικασία των πέναλτι, όλα πήγαιναν προς τα εκεί αλλά όταν υπάρχει πίστη και υπομονή στο δίνει ο Θεός.

Το γκολ ήταν απίστευτο, δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα φύγαμε να πανηγυρίσουμε μαζί με τον Ελ Κααμπί. Μέχρι να βγει η απόφαση του VAR οι στιγμές ήταν εφιαλτικές.

Το πρώτο στάδιο είναι που σφυρίζει ο διαιτητής και φεύγεις και γίνεσαι ένα με τους συμπαίκτες σου

Aπό τα αποδυτήρια ξεκινάνε όλα. Υπήρξε μια διαδρομή 11,5 μήνες και μια πορεία που δεν ήταν εύκολη.
Είναι ένας άθλος αυτό που πετύχαμε.

Όταν τελειώνει η σεζόν και βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα το καταλαβαίνεις.

Θεωρώ πως είναι γλυκιά γεύση να τελειώνει η σεζόν με αυτό το τρόπο.
Ζορίστηκα με ένα τραυματισμό που είχα στις αρχές και με ταλαιπώρησε, αλλά θεωρώ ότι εάν είσαι καλά στην υγεία σου, τότε βγαίνει δυνατός.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε όλη τη χρονιά, παρόλο που είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Είναι καταπληκτικό να βλέπεις κατακόκκινο το γήπεδο και το ζήσαμε στο έπακρο.

Δύσκολα συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα αυτό το γεγονός και μπορεί να κάνει 30 χρόνια να ξαναγίνει.

Μπορεί να μην το ξαναζήσουμε.

Είναι μία γιορτή που τη ζήσαμε στο απόλυτο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, παίξαμε πάρα πολλά ματς και έτσι το ποιος είναι βασικός και ποιος αναπληρωματικός είναι σχετικό

Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το τρόπαιο στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και γραφτήκαμε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.
Δικαιώνομαι για την επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι έρχεται κάτι μεγάλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τερματοφύλακας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις