Τρίτη, 6 Αυγ.
28oC Αθήνα

All Star Game: Επικό θέαμα! Χαβαλές, ρεκόρ και… Κόμπι Μπράιαντ (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Γι’ αυτό λένε τον… κόσμο του NBA, μαγικό! Θέαμα και ρεκόρ στο εφετινό All Star Game του Τορόντο, με την Ανατολή να επικρατεί της Δύσης με 196-173 και τις δυο ομάδες να κάνουν νέο ρεκόρ παραγωγής πόντων. Πρόσωπο του αγώνα, ο Κόμπι Μπράιαντ, που αποθεώθηκε στην τελευταία του εμφάνιση σε αυτό το “σόου”.

Γιορτή του μπάσκετ! Στην ιστορία πέρασε το All Star Game του Τορόντο του Τορόντο, που θα μείνει στη μνήμη όλων ως το τελευταίο 018ο- του Κόμοι Μπράιαντ, που αποσύρρεται στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση.

Η Ανατολή επικράτησε της Δύσης με 196-173 με τις δυο ομάδες να κάνουν νέο ρεκόρ παραγωγής πόντων (369 πόντων, συντρίβοντας το περσινό ρεκόρ των 321 πόντων).

Τον αγώνα υπολογίζεται πως παρακολούθησαν περισσότεροι από 750 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ το ραντεβού για το 2017 δόθηκε στη Σάρλοτ.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος είχε 31 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ και πέντε κλεψίματα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί χρονιά, όπου ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κερδίσει το βραβείο του MVP στο All Star Game.

Ο δε Πολ Τζορτζ είχε 41 πόντους για τους ηττημένους και απείχε έναν από το απόλυτο ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1962.

Ο Κόμπι Μπράιαντ γνώρισε την αποθέωση, στην τελευταία του συμμετοχή, καθώς αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς είχε δέκα πόντους, επτά ασίστ και έξι ριμπάουντ.

Φυσικά, ένα All Star Game δεν μπορεί να μην έχει τον… χαβαλέ του, αλλά και τις “μαγικές” του του στιγμές.

Το αυτόγραφο του Κόμπι στον Κάρι!

“Έλα αγόρι μου”, λέει ο Λεμπρόν στον Κόμπι

 

Who wants to see more of this in the 2nd half? Coming up next on TNT! #NBAAllStarTO #PhantomCam

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις

Δύση: Μπράιαντ 10, Λέοναρντ 17, Ντουράντ 23, Κάρι 26, Γουέστμπρουκ 31, Τόμπσον 9, Χάρντεν 23, Ντέιβις 24, Πολ 14, Άλντριτς 4, Γκριν 4, Κάζινς 11

Ανατολή: Τζέιμς 13, Τζορτζ 41, Άντονι 13, Γουέιντ 8, Λόουρι 14, Ντε Ρόζαν 18, Γουόλ 22, Μίλσαπ 3, Τόμας 9, Γκασόλ 9, Ντράνμοντ 16, Χόρφορντ 7

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε