Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Κιτρινόμαυρη” νίκη με ανατροπή στο “θρίλερ” του Μετς!

29.10.2018 | 22:10
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Κιτρινόμαυρη” νίκη με ανατροπή στο “θρίλερ” του Μετς!

Σε ένα τρομερό ματς με ανατροπές, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού στο τάι μπρέικ και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και στο πέμπτο και τελευταίο σετ του αγώνα.

“Κιτρινόμαυρη”… βάφτηκε η ματσάρα στο Μετς για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League! Μετά το Λιγκ Καπ, η ΑΕΚ επικράτησετου Παναθηναϊκού (με 3-2 σετ) και στο πρωτάθλημα και έδειξε στην επιστροφή της στα “σαλόνια” πως μπορεί να… κοιτάζει ψηλά.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν δυναμικό “παρών” στο κλειστό γήπεδο του Μετς και ώθησαν τους παίκτες του Νίκου Νεόφυτου στη νίκη. Αν και βρέθηκε πίσω με 1-2 σετ και 10-12 στο τελευταίο σετ η Ένωση ήταν αυτή που έφυγε με “υψωμένες” τις γροθιές, παίρνοντας το ντέρμπι.

Μία επίθεση του Παπαδόπουλου και ένα μπλοκ του Κανέλλου έκανε το 12-12. Η Ένωση προηγήθηκε από το λάθος του Γιάκομπσεν., ενώ μια κακή επίθεση του Γιορντάνοφ έδωσε το τελευταίο σετ στους “κιτρινόμαυρους”.

Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν ο Παπαδόπουλος με 16 πόντους. Για τον Παναθηναϊκό, ξεχώρισε ο Ράπτης που είχε 22 πόντους, αν και δεν κατάφερε να βοηθήσει σε τέταρτο και πέμπτο σετ.

Τα σετ 3-2 (18-25, 25-22, 19-25, 25-19, 15-13)

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version