Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ATP Cup: Με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας ο Κύργιος! “Τρόλαρε” δημοσιογράφο για Ναδάλ (video)

ATP Cup: Με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας ο Κύργιος! “Τρόλαρε” δημοσιογράφο για Ναδάλ (video)
ΦΩΤΟ twitter

Ο Νικ Κύργιος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής στο ATP Cup και σε συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να… τρολάρει και έναν δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τον Ναδάλ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο κορτ, σε συνδυασμό με τις συγκινητικές πρωτοβουλίες και αντιδράσεις του για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, έχουν φέρει στον προσκήνιο τον Νικ Κύργιο στο ATP Cup.

Ο ελληνοαυστραλός τενίστας δεν ξέχασε όμως και τη… δεύτερη πατρίδα του και στη συνέντευξη Τύπου για τα νοκ άουτ ματς, φόρεσε φανέλα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, καθώς είναι γνωστός οπαδός και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πέρα από την εμφάνισή του όμως, ξεχώρισε ξανά και με τις δηλώσεις του, αφού δεν απέφυγε να την… πει σε έναν δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν μπορεί να κοντράρει στην επόμενη φάση και τον Ράφα Ναδάλ. «Προφανώς… Είναι η πιο ηλίθια ερώτηση που έχω ακούσει», τόνισε ο Κύργιος, που νίκησε και πέρυσι τον Ισπανό, ενώ οι δυο τους έχουν μια γενικότερη… αντιπαράθεση εντός και εκτός κορτ.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις