Site icon NewsIT

Αυτό ήταν σωστό! Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό

26.05.2018 | 18:46
Ολυμπιακός

Είναι ασυναγώνιστος στην πισίνα. Ο Ολυμπιακός πήρε δύναμη από τον κόσμο του που γέμισε το Παπαστράτειο, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ κόντρα στη Βουλιαγμένη (8-5) και να κάνει το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών, φτάνοντας στην κατάκτηση του νταμπλ.

Το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και 6ο σερί κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 8-5 της Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών και με 3-0 στη σειρά των τελικών έφτασαν στο νταμπλ.

Για δύο οκτάλεπτα η Βουλιαγμένη έπαιξε πολύ καλή άμυνα, κόντραρε στα ίσα τον Ολυμπιακό και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-4. Στη συνέχεια όμως οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο, πήραν.. μπρος και έφτασαν στο 7-4 της τρίτης περιόδου, χωρίς να δεχτούν γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν… πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φτάνοντας στο τελικό 8-5, με τον Πάβιτς να “κατεβάζει ρολά”.

Πλέον, ο Ολυμπιακός μπορεί να στρέψει την προσοχή του στο Final 8 του Champions League, που θα διεξαχθεί στη Γένοβα 7-9 Ιουνίου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την γερμανική Σπαντάου.

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 8-5

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-0, 1-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης , Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 3, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version