Site icon NewsIT

Το δράμα της Ντόκιτς: Ηθελε να αυτοκτονήσει! Ο πατέρας της τη χτυπούσε αλύπητα

27.11.2017 | 15:12
Το δράμα της Ντόκιτς: Ηθελε να αυτοκτονήσει! Ο πατέρας της τη χτυπούσε αλύπητα

Αν η προπόνηση δεν έβγαινε σωστά το κορμί της γέμιζε μελανιές και αιμορραγούσε. Ο πατέρας της Γέλενα Ντόκιτς τη χτυπούσε με μια δερμάτινη ζώνη. Η τενίστρια πρώην Νο 4 στον κόσμο και νυν προπονήτρια εξομολογήθηκε στο βιβλίο της τα δραματικά παιδικά της χρόνια ως αθλήτρια.

Τις τραγικές στιγμές που έζησε με τον βάρβαρο πατέρα της, ο οποίος τη βασάνιζε από τότε που ανέλαβε την παρακολουθεί στο τένις. Η ίδια στην αρχή πίστευε ότι ο Νταμίρ Ντόκιτς ενδιαφερόταν για τα χρήματα γι’ αυτό και της συμπεριφερόταν άσχημα όταν έχανε. Μα διαψεύστηκε όταν άρχισε να αμοίβεται καλά. Το δράμα της συνεχίστηκε και η ίδια βυθίστηκε στην κατάθλιψη. «Ηθελα να αυτοκτονήσω», ομολόγησε.

Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 19 χρόνων. Στο βιβλίο της περιγράφει δύσκολα περιστατικά, έπειτα από ήττες. Ο πατέρας της την έδιωχνε από το ξενοδοχείο και δεν είχε πού να μείνει. Αναφέρει ότι της στέρησε την επικοινωνία με τον αγαπημένο της αδερφό για χρόνια και πως το μοναδικό της στήριγμα ήταν ο σύντροφός της Τιν.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version