Άλλα σπορ

Εκπληκτικός Τσέσερεκ! Ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 5 χλμ.

Ο Κενυάτης αθλητής, Έντουαρτ Τσέζερεκ, “έπιασε” την ίδια επίδοση με τον Ζουλιέν Βαντέρς, ο οποίος την είχε σημειώσει πριν από λίγους μήνες (17 Φεβρουαρίου 2019) στο Μονακό.

Το παγκόσμιο ρεκόρ του Ζουλιέν Βαντέρς (13:29) ισοφάρισε ο Έντουαρντ Τσέσερεκ, που τερμάτισε πρώτος στον αγώνα των 5 χλμ. pου έγινε στην πόλη Κάρλσμπαντ των ΗΠΑ.

https://twitter.com/Carlsbad_5000/status/1115018161097568256

Ο Κενυάτης αθλητής έπιασε την ίδια επίδοση με τον Ελβετό, ο οποίος την είχε σημειώσει στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Μονακό.

Όσον αφορά των αγώνα των γυναικών, πρώτη με 15:48 ολοκλήρωσε την κούρσα η Κενυάτισα και σύντροφος του Τσέσερεκ, Σάρον Λόκεντι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Άλλα σπορ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Άλλα σπορ: Περισσότερα άρθρα