Site icon NewsIT

Απίθανο φλερτ στο Roland Garros! Την “έπεσε” στη διαιτητή την ώρα του αγώνα [vid, pic]

06.06.2018 | 15:30
Σβάρτσερ

Μπορεί να έπαιζε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας του στο Roland Garros, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν να "φλερτάρει" με τη διαιτητή του αγώνα, σε μία διακοπή του τρίτου σετ κόντρα στον Κέβιν Άντερσον.

Απίθανο “σκηνικό” κατά τη διάρκεια της φάσης των 16 του Roland Garros, με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν να “φλερτάρει” τη Σέρβα διαιτητή του αγώνα, Μαριάνα Βέλιοβιτς, λίγο πριν κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Κέβιν Άντερσον, για να βρεθεί αντιμέτωπος με το Ράφα Ναδάλ.

Μπορεί να έχανε με 2-0 σετ σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας του, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτόησε τον Αργεντινό τενίστα, ο οποίος σε ένα διάλειμμα του τρίτο σετ βρήκε την ευκαιρία να πιάσει την κουβέντα στη διαιτητή του αγώνα.

Ένας οπαδός φώναζε διαρκώς εναντίον του από την κερκίδα και ο Σβάρτσμαν απευθύνθηκε στην Βέλιοβιτς τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναδεί τίποτα αντίστοιχο και ότι οι παίκτες αξίζουν περισσότερο σεβασμό. “Συμφωνείς μαζί μου;” ρώτησε ο Αργεντινός και όταν πήρε θετική απάντηση, της είπε ότι “αυτό με έκανε να χαμογελάσω”, με τα βλέμματα των δύο και τα “γελάκια” να γίνονται viral στα social media.

Το όλο σκηνικό βέβαια φαίνεται ότι έδωσε… δύναμη στον Σβάρτσερ, ο οποίος έκανε κατόπιν τρομερή ανατροπή και πήρε με 3-2 σετ την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου και θα βρει απέναντί του τον Ράφαελ Ναδάλ.

Το φλερτ στο Roland Garros

https://twitter.com/mundodeportivo/status/1004332132041396224

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version