Site icon NewsIT

Μπολτ: “Αποθέωση” και… υπόκλιση στο Λονδίνο! [pics, vid]

14.08.2017 | 01:51
Μπολτ: “Αποθέωση” και… υπόκλιση στο Λονδίνο! [pics, vid]

Μπορεί το... φινάλε του να μην ήταν λαμπρό, αλλά αυτό δεν μπορεί να σβήσει τη “χρυσή” καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ. Η ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου, έφερε μια συγκινητική στιγμή για τον “τεράστιο” Τζαμαϊκανό.

Συγκινητικές στιγμές για τον Γιουσέιν Μπολτ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, την τελευταία μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου.

Μετά τη και λήξη των αγώνων, οι διοργανωτές του επιφύλαξαν μια έκπληξη για τον τιμήσουν και να αποχαιρετήσουν τον Τζαμαϊκανό, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του.

Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της IAAF Σεμπάστιαν Κόε, αλλά και ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.

Οι διοργανωτές δώρισαν στον Μπολτ ένα κομμάτι από το ταρτάν του στίβου, προκειμένου να τον βραβεύσουν για τις επιτυχίες του στο στάδιο, αφού εκτός από χάλκινο στα 100μ, έχει πάρει και τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια το 2012.

Παράλληλα, στα μάτριξ οι διοργανωτές έδειξαν τις μεγάλες στιγμές του Μπολτ στα σπριντ. Όλα αυτά συνοδεύτηκαν με τον -απαραίτητο- τελευταίο γύρο του θριάμβου μέσα στο στάδιο, την “αποθέωση” από τους θεατές, και το ανάλογο “θερμό” χειροκρότημα. Χαρακτηριστική, ήταν η στιγμή όπου ο Μπολτ γονάτισε και φίλησε το ταρτάν.

“Πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τους φιλάθλους μου”, είπε εμφανώς συγκινημένος ο Μπολτ. Όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται τώρα, είπε: “Δεν ξέρω, για μένα ήταν μερικές δύσκολες ημέρες. Το να βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο είναι πολύ συγκινητικό. θα δούμε πώς θα πάει”.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Reuters

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version