Άλλα σπορ

Στην κορυφή της Ευρώπης! “Χρυσή” η Σταματουλά στη σφαίρα

Έκανε ρεκόρ αγώνων στη σφαιροβολία κατηγορίας F32 και πήρε το χρυσό. Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου η Μαρία Σταματουλά.

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πανηγυρίζει η Μαρία Σταματουλά. Η “χάλκινη” Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου το 2008, πρώτευσε στη σφαιροβολία κατηγορίας F32, έχοντας καλύτερη βολή στα 6 μέτρα 34 εκατοστά, που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων.

«Χάλκινος» ο Πετρόπουλος στο μήκος του Ευρωπαϊκού

Η Σταματουλά -στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2014 ήταν δεύτερη- είχε ακόμα βολές στα 4.59, 4.43, 5.27 και 4.87 μέτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Άλλα σπορ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Άλλα σπορ: Περισσότερα άρθρα