Site icon NewsIT

Συγκινεί το “μήνυμα” της Ασημάκη! “Περηφάνια και ευλογία να κουβαλάμε αυτό το εθνόσημο”

28.07.2018 | 10:58
Συγκινεί το “μήνυμα” της Ασημάκη! “Περηφάνια και ευλογία να κουβαλάμε αυτό το εθνόσημο”

Η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών της Ευρώπης, όμως οι Ελληνίδες παίκτριες δεν μπορούσαν να κρύψουν την πίκρα τους για το γεγονός ότι δεν χάρισαν το χρυσό στην "πληγωμένη" Ελλάδα, από τις φονικές πυρκαγιές. Συγκινητική ανάρτηση από την Ασημάκη.

Παρά τη σπουδαία επιτυχία στο ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης, οι παίκτριες της Εθνικής Ελλάδασς ήταν απογοητευμένες από την ήττα στον τελικό και η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ασημάκη μετά το ματς, αποδεικνύει το γιατί.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook, η αθλήτρια του Ολυμπιακού, εξήγησε πόσο ήθελε όλη η ομάδα να χαρίσει αυτή την πρωτιά, στη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές φωτιές στη χώρα μας.

Η ανάρτηση της Ασημάκη

“Δεύτερη θέση στην Ευρώπη! Μια θέση που μας αφήνει μια πίκρα γιατί θέλαμε πολύ αυτό το χρυσό για την Ελλάδα μας. Για να ανεβάσουμε τη σημαία μας στον πιο υψηλό ιστό της Ευρώπης και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος από άκρη σ’ άκρη. Για να χαρίσουμε στους Έλληνες λίγες στιγμές χαράς και εθνικής ανάτασης αυτές τις δύσκολες ώρες που η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά. Αυτό το χρυσό δεν ήρθε σήμερα… υπόσχομαι όμως ότι εγώ και η ομάδα μου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να δίνουμε την ψυχή και το σώμα μας για ν’ ανεβάζουμε την Ελλάδα μας ψηλά εκεί που της αρμόζει. Περηφάνια και ευλογία για μας να κουβαλάμε αυτό το εθνόσημο. Γιατί ναι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version