Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Φέντερερ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Πάλεψε” αλλά… έπεσε ο Στέφανος!

Τσιτσιπάς – Φέντερερ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Πάλεψε” αλλά… έπεσε ο Στέφανος!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε ξανά κόντρα στον Φέντερερ.
Ηττήθηκε δύσκολα με 2-0 σετ και 6-4, 6-4 στα γκέιμ.
Αυτός είναι ο 100ος τίτλος για τον Ελβετό θρύλο του τένις.
Στο top10 του κόσμου θα βρεθεί ο Έλληνας τενίστας παρά την ήττα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “λύγισε” στο Ντουμπάι από τον θρυλικό Ρότζερ Φέντερερ, χάνοντας δύσκολα με 2-0 σετ, παρότι “πάλεψε” και τα δύο κόντρα στον κορυφαίο Ελβετό τενίστα.

Ο Έλληνας τενίστας δέχθηκε break στο πρώτο γκέιμ του αγώνα και στο… προτελευταίο, αλλά δεν κατάφερε να “απαντήσει” καμία από τις δύο φορές και έτσι ηττήθηκε με 6-4 και 6-4 στον τελικό του Ντουμπάι, όπου η εκπληκτική του πορεία όμως, θα τον φέρει στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Παρακολουθήστε LIVE τον τελικό Τσιτσιπάς – Φέντερερ στο Ντουμπάι

 

Η χρονιά έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open και στη συνέχεια κατέκτησε μόλις το δεύτερο ATP τουρνουά της καριέρας του στη Μασσαλία. Πριν προλάβει να… ξεκουραστεί όμως, έκανε νέες εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ντουμπάι και με μία ανεπανάληπτη ανατροπή επί του Μομφίς, βρέθηκε ξανά σε τελικό.

Εκεί θα βρει ξανά μπροστά του, τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών, τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος και έκανε “πλάκα” και στα ημιτελικά και ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον 100 τίτλο της καριέρας του.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις