Κυριακή, 29 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Βλάχος: «Εξτρα κίνητρο για εμάς η έδρα της Γιουγκ»

Βλάχος: «Εξτρα κίνητρο για εμάς η έδρα της Γιουγκ»

Στο Ντουμπρόβνικ έφτασε το μεσημέρι, από το Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, η αποστολή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (7/2) αναμέτρησης με την τοπική Γιουγκ, για την 8η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Champions League.

Προερχόμενοι από έξι διαδοχικές νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φύγουν αλώβητοι και από την έδρα των πρωταθλητών Κροατίας, γνωρίζοντας πάντως ότι ακόμη και μία ήττα δεν τους «εκτροχιάζει» από το στόχο της κατάληψης της πρώτης θέσης στον όμιλο.

«Αντιμετωπίζουμε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τη Γιουγκ, αυτή τη φορά στην Κροατία. Αυτό το ματς θα είναι δυσκολότερο από το προηγούμενο, ειδικά στην έδρα τους, αλλά αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και θα κάνουμε κάθε απαραίτητη προσπάθεια για να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας με μία νίκη. Στο Ντουμπρόβνικ θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, για να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Ο Γιώργος Δερβίσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Το παιχνίδι με τη Γιουγκ είναι εξίσου σημαντικό για εμάς. Εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς στην πολύ δύσκολη έδρα της Γιουγκ, αυτόματα αποκτάμε μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση. Η Γιουγκ είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος που πάντα τον υπολογίζουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στο Παπαστράτειο, αλλά εμείς δεν μένουμε σε αυτό το παιχνίδι. Είδαμε τα λάθη μας από την αναμέτρηση που έγινε στην έδρα μας, δεν μένουμε στη νίκη και θέλουμε να τα βελτιώσουμε ενόψει του αγώνα που ακολουθεί για να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι εκεί πέρα».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις