Site icon NewsIT

Άλλη μία ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Κοντονή…

22.01.2016 | 15:33
Άλλη μία ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Κοντονή…

Η μέρα για τις σχέσεις Κοντονή - Παναθηναϊκού δεν είναι καλή. Από το πρωί το σχοινί τεντώνεται ανάμεσά τους με δηλώσεις και ανακοινώσεις και η ιστορία δεν αφορά μόνο την ΠΑΕ, αφού προχώρησε σε καταγγελίες εις βάρος του υφυπουργού και η ΚΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε και νέα ανακοίνωση για τον υφυπουργό Αθλητισμού, με αφορμή το γεγονός ότι ζήτησε από το ΔΣ της Superleague να μην παραστεί στα γραφεία της Λίγκας κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της, αλλά να γίνει η συνεδρίαση των ομάδων σε αίθουσα που θα τους παραχωρηθεί στο γραφείο του και όταν πρέπει θα δώσει και αυτός το “παρών”.

Η Παναθηναϊκός χαρακτήρισε την εν λόγω συνεδρίαση “παρωδία” στην οποία δεν θα μετάσχει και κατηγόρησε τον υφυπουργό επειδή συνομίλησε με τον πρόεδρο της Superleague, Γιώργο Μποροβήλο που εμπλέκεται σε δικαστικές υποθέσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής κάλεσε μέσω του κατηγορούμενου για στημένους αγώνες, κ. Μποροβήλου τους εκπροσώπους των Π.Α.Ε. να συνεδριάσουν στο Υπουργείο του για θέματα ρουτίνας του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League!
Άγνωστο για ποιο λόγο θεώρησε ότι δεν αρμόζει σε αυτόν να προσέλθει στα γραφεία του Συνεταιρισμού, όπως ο ίδιος είχε αποφασίσει. Και μάλιστα όλα αυτά δίχως να ζητηθεί καν η άποψη των μελών του Συνεταιρισμού, τα οποία ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και αφού πλέον όλα τα είχαν συμφωνήσει οι δύο τους.
Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει εντελώς και αγγίζει τα όρια γελοίου και τραγικού μαζί.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να δώσει το «παρών» σε αυτήν την παρωδία, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει παγκοσμίως.
Καταγγέλλουμε την πρωτάκουστη ενέργεια του κ. Κοντονή και του ποινικά διωκόμενου συνομιλητή του, κ. Μποροβήλου. Ο κ. Υφυπουργός, κατά τα άλλα, κόπτεται μόνο για το μέγεθος της σκληρότητας των ποινών που επιβάλει διαρκώς και μόνον στον Παναθηναϊκό.”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version