Site icon NewsIT

Αλμέιδα για το Νόα – ΑΕΚ: «Είναι δύο τελικοί και έχουμε έρθει να κάνουμε το παιχνίδι μας»

05.08.2024 | 19:18
Αλμέιδα για το Νόα – ΑΕΚ: «Είναι δύο τελικοί και έχουμε έρθει να κάνουμε το παιχνίδι μας»

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την πρώτη αναμέτρησης της Ένωσης με τη Νόα στην Αρμενία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και υποστήριξε πως απαγορεύεται να υποτιμηθεί ο αντίπαλος.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στην κλήρωση της ΑΕΚ στα πλέι οφ και υπογράμμισε πως η αρμένικη Νόα διαθέτει καλούς παίκτες στο επιθετικό κομμάτι. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι γνωρίζει για τη Νόα: «Έχω αρκετές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έχω δει τα παιχνίδια την περασμένη σεζόν και προφανώς και τα τελευταία τους παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, με καλούς παίκτες επιθετικά και ένα χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού».

Για τον Λαμέλα και αν παίξει: «Έχει ενσωματωθεί μαζί με τον Περέιρα. Προσαρμόζονται στην ομάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος πρόκειται να παίξει».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης: «Είναι δύο παιχνίδια. Δύο τελικοί γιατί όποιος θέλει να συνεχίσει πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Όπως πάντα εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και έχουμε έρθει για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την κλήρωση στα play off του Conference League: «Θα σας επαναλάβω κάτι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πιθανό αντίπαλο, ενώ δεν έχουμε ξεκινήσει τα παιχνίδια με τον αυριανό αντίπαλο. Θα είναι σαν να υποτιμούμε τον αντίπαλο που παίζουμε αύριο».

Από την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

Για το αν νιώθει ότι φέτος είναι η χρονιά του: «Ήταν μια προετοιμασία που πήγε πολύ καλά για μένα. Ήμουν εκεί σε όλη την προετοιμασία, έβγαλα όλα τα φιλικά. Αποτελώ ακόμα μια επιλογή για τον προπονητή. Έχουμε μιλήσει, είναι ευχαριστημένος. Ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος, αλλά δεν με φοβίζει και είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη θέση μου».

Για την κλήρωση στα play off του Conference League: «Δεν λέω κάτι παραπάνω. Η ερώτηση είναι δυο βήματα μπροστά. Πιο σημαντικό είναι το αυριανό ματς και ο επαναληπτικός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version