Πέμπτη, 3 Οκτ.
24oC Αθήνα

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός live για την πρώτη αγωνιστική στη Euroleague

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός live για την πρώτη αγωνιστική στη Euroleague
Eurokinissi

Ο θριαμβευτής της περσινής Euroleague, Παναθηναϊκός, κάνει πρεμιέρα στη φετινή διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου, στο γήπεδο όπου πριν από μερικούς μήνες στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά!

Η φετινή Euroleague κάνει τζαμπολ και ο τροπαιούχος, Παναθηναϊκός, ξεκινάει τη φετινή του πορεία -και την προσπάθεια να διατηρήσει τα «σκήπτρα» από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία για τη νέα σεζόν, οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους, έχοντας ένα αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο και παίζοντας στο γήπεδο όπου πριν από λίγους μήνες κατέκτησαν το 7ο τους «αστέρι».

Ο Λορέντζο Μπράουν βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν και αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» (απουσίασε από τα παιχνίδια στο Super Cup). Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στην αποστολή του τον τραυματίας Κώστα Αντετοκούνμπο και τους Μοραΐτη, Σαμοντούροφ, ενώ εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή και ο Παπαπέτρου με κάκωση στο δάχτυλο.

Πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό θα κάνει και ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος αποκλείστηκε από το ελληνικό ρόστερ της ομάδας, ωστόσο είναι διαθέσιμος για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

19:45 Άλμπα – Παναθηναϊκός AKTOR (Novasports Prime HD)

20:00 Ζάλγκιρις – Μπαρτσελόνα (Novasports 2HD)

20:00 Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο (Novasports 5HD)

21:30 Μπασκόνια – Παρτίζαν (Novasports Start HD)

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 4HD)

22:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν (Novasports 6 HD)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις