Δευτέρα, 2 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Αλόνσο για το Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: «Παίξαμε άσχημα, δεν έχουμε δικαιολογία»

Αλόνσο για το Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: «Παίξαμε άσχημα, δεν έχουμε δικαιολογία»
eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Athens Kallithea, για την 3η αγωνιστική της Super League και βρίσκεται ήδη στο -5 από την κορυφή, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να παραδέχεται ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται στο καλύτερο σημείο της σεζόν.

Για μία ακόμη φορά, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αγνώριστος σε σχέση με την Ευρώπη και ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έψαξε δικαιολογίες για την απώλεια βαθμών της ομάδας του κόντρα στην Athens Kallithea.

Οι δηλώσεις του Αλόνσο

Για το γεγονός πως μετά από ένα καλό ματς στην Ευρώπη ακολουθεί κακή εικόνα στο πρωτάθλημα και που οφείλεται: «Συμφωνώ μαζί σας. Δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε και να παίξουμε καλύτερα στο πρωτάθλημα στα ματς που θα έρθουν».

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο στην εικόνα της ομάδας: «Όπως σας είπα, παίξαμε πολύ άσχημα. Μετά από μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη, τον επόμενο αγώνα πάμε άσχημα. Δεν είναι κάτι αποδεκτό, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Δεν έχουμε δικαιολογία! Σήμερα είμαστε 5 βαθμούς πίσω στο Πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι μόλις τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να δώσουμε την εικόνα που θέλουμε και να κερδίζουμε τους αγώνες όπως το αξίζουμε».

Για το αν η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο σημείο: «Ναι, θα μας βοηθήσει να προπονούμαστε καθημερινά και να επιστρέψουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί στις υποχρεώσεις μας».

Για το αν η διαφορά στην απόδοση σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πνευματική ή θέμα ενέργειας: «Η διάγνωσή μου για το τι φταίει είναι σαφής, αλλά εδώ δεν είναι ο σωστός χώρος για να την πω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις