Τετάρτη, 28 Αυγ.
31oC Αθήνα

Αλόνσο για το Παναθηναϊκός – Λανς: «Συγκίνηση όσα κάνουν οι φίλαθλοι για εμάς, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε»

Αλόνσο για το Παναθηναϊκός – Λανς: «Συγκίνηση όσα κάνουν οι φίλαθλοι για εμάς, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε»
eurokinissi

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λανς, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να εκφράζει την συγκίνηση του που άνθρωποι από όλη την Ελλάδα θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά το παιχνίδι. 

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Λανς, στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ του Conference League. Στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι ο 49χρονος εξέφρασε την συγκίνηση του για το κατάμεστο ΟΑΚΑ και τον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα κυνηγήσουν την ανατροπή και την πρόκριση. 

Oι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο

Για την προσέγγιση που θα έχει ο Παναθηναϊκός:

”Αρχικά θα βγούμε από το πρώτο λεπτό παίζοντας το παιχνίδι μας. Με σεβασμό στη Λανς που παίζει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μια ευκαιρία. Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στο Conference. Θα κυνηγήσουμε την ευκαιρία μας και αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω. Οι φίλαθλοι το ξέρουν αυτό. Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά έχουμε μια ευκαιρία και θα την κυνηγήσουμε σε όλο το παιχνίδι”.

Για το τι πρέπει να διορθώσει:

‘Η Λανς είναι μια ομάδα πλήρης. Επιτίθεται καλά όταν χτίζει, επικίνδυνη όταν εμείς έχουμε την μπάλα, κάνει καλές αντεπιθέσεις. Είναι επικίνδυνη όταν πιέζει, το κάνει δυνατά. Και εμείς πρέπει να είμαστε μια ομάδα που θα σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Όταν χτίζουν να αμυνθούμε καλά, σωστά. Όταν κάνουμε επίθεση δεν πρέπει να επιτρέψουμε τις αντεπιθέσεις. Έχουν καλή φυσική κατάσταση και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλά. Όταν πιέζουν, να βρούμε τους χώρους και να τους κάνουμε να υποφέρουν. Το κλειδί είναι η πίστη. Το πιο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση, να πιστέψουμε στις λύσεις και στις δυνατότητες που έχουμε”.

Για το πως νιώθει για το γεμάτο ΟΑΚΑ:

‘Συγκίνηση. Για όσα κάνουν οι φίλαθλοί μας. Με ρώτησαν ποιο είναι το μήνυμα για τον κόσμο. Το μήνυμα το έδωσε ο κόσμος. Πιστεύουν. Και εμείς πιστεύουμε. Είμαστε σε ντεζαβαντάζ απέναντι σε μεγάλη ομάδα. Έχουμε, όμως, μια ευκαιρία”.

Για τον Πάλμερ Μπράουν και τον Μάγκνουσον:

”Κανένας δεν είναι στη λίστα για την Ευρώπη. Προέρχονται από τραυματισμούς. Ολοένα και περισσότερο βελτιώνουν την κατάστασή τους. Ο Πάλμερ ήταν στον πάγκο και πλησιάζει το επίπεδο των άλλων. Παρεμφερής είναι και η κατάσταση του Μάγκνουσον. Έπρεπε να έχω έναν και επέλεξα τον Πάλμερ. Στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν περισσότερες συμμετοχές. Στη διακοπή θα κάνουμε φιλικό για να παίξουν”.

Για την απουσία του Ντάνσο και του Μεδίνα:

”Όχι δεν μας δίνει κάποιο πλεονέκτημα. Αυτοί που θα παίξουν είναι πολύ καλοί παίκτες. Η Λανς έχει πολύ καλό ρόστερ. Οι αντικαταστάτες είναι δυνατοί. Φυσική κατάσταση και τεχνική τους χαρακτηρίζουν”.

Τους παίκτες του Τριφυλλιού εκπροσώπησε ο Άνταμ Τσέριν

”Ο αντίπαλος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο πρώτος αγώνας στη Γαλλία ήταν κάποιος που είχαμε καλές στιγμές. Έχουμε ένα πλάνο που έχουμε υπόψιν μας. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε. Οι αγώνες αυτοί είναι που περιμένουμε όλοι οι παίκτες και κοιτάμε να τους παίξουμε. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος θα γεμίσει το ΟΑΚΑ και είδαμε πόση δύναμη μπορεί να μας δώσει όταν το ΟΑΚΑ είναι γεμάτο. Δεν παίζεις συχνά μπροστά σε 60.000 κόσμο. Θα μας δώσουν κίνητρο. Υπόσχομαι να δώσουμε το 100% για τον στόχο μας”

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις