Site icon NewsIT

Άλωσε το Καυτανζόγλειο ο Αστέρας Τρίπολης! Κάκιστος ο Ηρακλής

03.04.2016 | 21:25
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ζωντανός στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος πέρασε αλώβητος από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας του Ηρακλή με 1-0.

Οι Αρκάδες έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν καλύτεροι καθ’ όλη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν απόλυτα δίκαια στην τελική επικράτηση. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασε τους 37 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -7 από τους πέμπτους ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, οι οποίοι έχουν 44 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, ενδέχεται να πάνε στους 39 βαθμούς, λόγω της αφαίρεσης 5 πόντων για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βέβαια, έχουν κάνει έφεση, ελπίζοντας σε μείωση της τιμωρίας. Από την πλευρά του, ο Ηρακλής ήταν κάκιστος και έχασε κάθε επαφή με τα πλέι οφ.

“Χρυσός” σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Νίκο Φερνάντες, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 26′, νικώντας από κοντά τον Περνίς, έπειτα από ασίστ του Δημούτσου. Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη του, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει άλλη φορά την εστία του Ηρακλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαρμαντάς (35’ Ιντζόγλου), Καρασαλίδης, Τσότρας (77’ Περόνε), Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Λεοζίνιο, Πασάς (46’ Ρομάνο).

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Κιτοκό, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Χαμντανί, Δημούτσος, Μάσα (90’ Ιωαννίδης), Νίκο Φερνάντες (71’ Στανισάβλιεβιτς), Μπερτόλιο (86’ Μούκαμ), Κουρμπέλης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version