Site icon NewsIT

Αλβάρο Μοράτα: «Είμαι συντετριμμένος» εξομολογείται ο επιθετικός της Μίλαν μετά το διαζύγιό του

18.08.2024 | 16:23
Αλβάρο Μοράτα: «Είμαι συντετριμμένος» εξομολογείται ο επιθετικός της Μίλαν μετά το διαζύγιό του

Soccer Football - Serie A - AC Milan v Torino - San Siro, Milan, Italy - August 17, 2024 AC Milan's Alvaro Morata reacts during the match REUTERS/Daniele Mascolo

Ο Αλβάρο Μοράτα σκόραρε στην πρεμιέρα της Μίλαν στη Serie A, με τους “ροσονέρι” να μένουν στο εντός έδρας 2-2 με την Τορίνο. Ο Ισπανός επιθετικός, όμως, περνάει δύσκολα στην προσωπική του ζωή, μετά το χωρισμό.

Ο Άλβαρο Μοράτα πέρασε ένα καλοκαίρι με μεγάλες αλλαγές. Ο Ισπανός επιθετικός μετακόμισε ποδοσφαρικά, αφήνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης για την Μίλαν, ενώ ανακοίνωσε και το διαζύγιο του με την Αλίς Καμπέγιο -με την οποία έχει τέσσερα παιδιά- μετά από επτά χρόνια.

“Ήταν μια υπέροχη σχέση αμοιβαίου σεβασμού, όπου ο ένας αγάπησε και βοήθησε πολύ τον άλλο. Το αποτέλεσμα αυτών των πολύ όμορφων ετών ήταν τα τέσσερα παιδιά μας, που είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει. Η απόφασή μας ήταν οδυνηρή και σας ζητούμε σεβασμό και σας παρακαλούμε να μην επινοείτε διάφορα σενάρια. Δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο ασυμφωνίες που λίγο-λίγο έφθειραν τη σχέση μας. Η Άλις θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου” είχε αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε εμπλοκή τρίτων, αλλά υπήρχαν διαφορετικές επιθυμίες που τους οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση.

“Έφυγα από την Ισπανία γιατί δεν αντέχω άλλο την πίεση και την κριτική, όχι μόνο στον κουτσομπολίστικο αλλά και στον αθλητικό Τύπο”, εκμυστηρεύτηκε ο Μοράτα στον δημοσιογράφο Χαβιέρ ντε Χόγιος στην εκπομπή “D Corazón”, τονίζοντας ότι είναι συντετριμμένος!

“Είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι η σχέση έχει τελειώσει. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση λόγω των τεσσάρων παιδιών μας”, δήλωσε στον συνεργάτη του TVE.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version