Αθλητικά

Αν Λι – Μαρία Σάκκαρη 0-2 σετ: Άνετη πρόκριση στο Κατάρ

Στις “16” του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα του Κατάρ πέρασε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας της Αν Λι με χαρακτηριστική ευκολία (2-0 σετ).

Οι ελληνικές σημαίες… κυμάτισαν με χαρά στην Ντόχα του Κατάρ. Η Μαρία Σάκκαρη δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Αλ Λι και πήρε την πρόκριση στις “16” του τουρνουά, μετά από αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 15 λεπτά.

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε 2-0 σετ της Αμερικανίδας (Νο 58 στην παγκόσμια κατάταξη) με 3-6, 3-6 στην πρεμιέρα της στο 1000άρι τουρνουά της WTA.

Στην επόμενη φάση του τουρνουά στην Ντόχα, η Ελληνίδα τενίστρια (Νο 6 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα (το Νο 17 στον κόσμο νίκησε με 2-0 σετ την Σλοβένα, Κάγια Γιουβάν).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα