Site icon NewsIT

Ανακωχή “αιωνίων”(;) Μηνύματα… συμφιλίωσης από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

22.09.2015 | 21:27
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Basket League, με τους εκπροσώπους των “αιωνίων” να στέλνουν μηνύματα... ειρήνης ενόψει της νέας μπασκετικής χρονιάς

Λίγα λεπτά πριν την κλήρωση της Basket League μέλη των δύο ομάδων τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα. Αρχικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Τάκης Μπαλτάκος συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα για λίγα λεπτά.

Την παράσταση όμως “έκλεψε” ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που είχε χειραψία με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη (!). Μάλιστα, ο κύριος Γιαννακόπουλος συνομίλησε με αρκετά μέλη των “ερυθρόλευκων” και αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του Παναθηναϊκού, Τ. Τριαντόπουλου, που τόνισε πως “… “Εμείς ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε τη δύναμη να ζητήσουμε συγγνώμη αν θίξαμε ή αδικήσαμε κάποιον, αλλά έχουμε και τη δύναμη για να συγχωρήσουμε όσους μας έθιξαν. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, που θα είναι μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης και προστασίας του αθλήματος”.

Τη συγκεκριμένη δήλωση δέχθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με δηλώσεις του στη Nova, τονίζοντας πως υπάρχει καλή διάθεση. “Η συγγνώμη από πλευράς Παναθηναϊκού σίγουρα είναι σημαντική. Όπως διατυπώθηκε και από όποιον κι αν διαβάστηκε. Ο άνθρωπος αυτός τους εκπροσωπεί. Μακάρι να μην γινόταν αυτά . Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε τι έχει γίνει και απλά να μην τα συνεχίσουμε. Όχι να τα ξεχάσουμε. Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ο Παναθηναϊκός σήμερα έχει δείξει καλή διάθεση”, τόνισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version