Παρασκευή, 18 Οκτ.
16oC Αθήνα

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός live για την τέταρτη αγωνιστική στη Euroleague

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός live για την τέταρτη αγωνιστική στη Euroleague
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την πρώτη του «διαβολοβδομάδα» στη φετινή Euroleague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει κόντρα στην Αναντολού Εφές -στο νεόδμητο και υπερσύγχρονο TBF Salon της Κωνσταντινούπολης- να πανηγυρίσει την τρίτη σερί νίκη του στη φετινή Euroleague και την πρώτη εκτός έδρας κι έτσι να ντουμπλάρει τις νίκες του σε αυτή την πρώτη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης.

Το έργο του Ολυμπιακού δεν είναι εύκολο. Η Εφές Αναντολού προέρχεται από δύο σερί οριακές ήττες και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Η τελευταία φορά που πέρασαν νικηφόρα οι «ερυθρόλευκοι» από την έδρα της Αναντολού Εφές ήταν στις 22 Δεκεμβρίου 2018. Έκτοτε, η ομάδα του Περιαιά ηττήθηκε έξι φορές επί τουρκικού εδάφους απέναντι στην Εφές.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή του Ολυμπιακού στον Πόλη, μέσα σε δύο εβδομάδες, αφού, είχε προηγηθεί η ήττα με 82-71 από τη Φενέρ στην πρεμιέρα της Euroleague.

Η συνολική «παράδοση» ανεξαρτήτως έδρας και φάσης, συμπεριλαμβανομένων και των περιόδων 1994-95 (FIBA European League) & 1997-98 (FIBA EuroLeague), είναι υπέρ του Ολυμπιακού με 27 νίκες έναντι 26.

Διαιτητές του αγώνα Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός ορίστηκαν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τζεντιάν Τσιτσί (Αλβανία).

Ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Εκτός, βρίσκεται και ο Κίναν Έβανς, ενώ, από τη 12άδα κόπηκε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις