Site icon NewsIT

“Ανάσα” για τον Παναιτωλικό! “Λύγισε” τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο

09.11.2015 | 21:35
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναιτωλικός επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμοιαζε με πρόωρο τελικό για την ομάδα του Μαντζουράκη, η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη μετά από 6 αγωνιστικές, επικρατώντας του ΠΑΣ με 2-1.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει μία βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο αγώνας:

Οι Αγρινιώτες ήθελαν πολύ τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Πετράκη έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους Σκόνδρα και Μιχαήλ να αδυνατούν να παραβιάσουν την εστία του Κυριακίδη.

Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες τελικές προσπάθειες. Την εστία του Βελλίδη, πάντως, την παραβίασε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα ο Τσουκαλάς, ο οποίος έβαλε αυτογκόλ με κεφαλιά στο 44′.

Το γκολ έδωσε φτερά στους Αγρινιώτες, οι οποίοι πίεσαν για το 2-0, το οποίο πέτυχαν στο 56′. Ο Ρουσκουγιέδα βρήκε όμορφα τον Μάρκοβιτς, ο οποίος “εκτέλεσε” τον Βελλίδη, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κυριακίδης, ο οποίος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, σταματώντας τους Ίλιτς και Τσάβες. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να σταματήσει μόνο τον Ηλιάδη, ο οποίος μείωσε σε 2-1 στο 90′.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Παπάζογλου, Μάκος, Κέβιν, Παπουτσογιαννόπουλος (87’ Κωνσταντινόπουλος), Μάρκος Πάουλο, Κάπελ (76’ Κόρσιενς), Ρουσκουγιέδα (71’ Ρουμπουλάκου), Ουάρντα, Μαρκόβσκι

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (61’ Λίλα), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Φόνσι, Γιάκος, Τσουκαλάς (55’ Μανιάς), Κοζορώνης, Ακόστα (76’ Ηλιάδης), Τσάβες, Ίλιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version