Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ανάσα… στις καθυστερήσεις για τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ατρόμητος λυτρώθηκε την τελευταία στιγμή. “Φλερτάρει” επικίνδυνα με τον υποβιβασμό του και ο Ουσέρο τον τράβηξε από… τα μαλλιά με το γκολ της νίκης (1-0) που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Καλλονή.

Επειτα από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, η ομάδα του Περιστερίου πήρε… επιτέλους τρεις βαθμούς. Χωρίς νίκη παρέμεινε για εννέα αγωνιστικές η Καλλονή. Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο στο ματς στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να κάνει κάποια σπουδαία φάση…

Στο 9′ έπειτα από σύγκρουση των Ναπολεόνι και Γιορέντε, ο δεύτερος έγινε αναγκαστική αλλαγή…

Η Καλλονή από το 76′ έπαιζε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ελλακόπουλος για μαρκάρισμα στον Πίτου Γκαρσία (η πρώτη ήταν για καθυστέρηση σε εκτέλεση φάουλ).

Εκτοτε άρχισε να επιμένει για το γκολ ο Ατρόμητος και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις… Στο 90′ +4′ ο Ούμπιντες έβγαλε τη σέντρα, ο Λε Ταλέκ έκανε την κεφαλιά από τα πλάγια και ο Ουσέρο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (ίσως να είχε περάσει τη γραμμή).

Στο 95′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λε Ταλέκ.


Ατρόμητος (Δέλλας):
Γκορμπούνοφ, Κούρος (77′ Λε Ταλέκ), Μπιτόλο, Φυτανίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μπαστακός (46′ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λημνιός (58′ Μαρσελίνιο)
Καλλονή (Θεοδωρίδης): Χογκ, Ούκα, Γιορέντε (13′ Κρολ), Τσαμπούρης, Κεϊτά, Αναστασιάδης, Σαμπά (71′ Ελλακόπουλος), Καλτσάς, Γεωργίου, Μπαργκάν (83′ Αντέτζο), Μανούσος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε