Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Πιτσιρίκα “τρέλανε” τον Ιμπραΐμοβιτς με τον ύμνο των ΗΠΑ – video

Ανατριχίλα! Πιτσιρίκα “τρέλανε” τον Ιμπραΐμοβιτς με τον ύμνο των ΗΠΑ – video

Ποια Μαράια Κάρεϊ, πια Αντέλ και ποια Μπιόνσε! Η μικρή Μαλέα Έμα έψαλε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ πριν τον αγώνα των Λος Άντζελες Γκάλαξι με τους Σιάτλ Σάουντερς και “τρέλανε” με την εκπληκτική της φωνή το κοινό… ακόμα και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν την έναρξη αθλητικών αναμετρήσεων στις ΗΠΑ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της όλης διαδικασίας. Πολλοί είναι άλλωστε οι γνωστοί καλλιτέχνες που έχουν κληθεί να ψάλουν την “Αστερόεσσα σημαία” μπροστά σε χιλιάδες θεατές πριν από κάποιο μεγάλο αγώνα ή τελικό.

Η παρακάτω περίπτωση όμως είναι μια από αυτές που δεν την περιμένεις και απλά σε αφήνει με το… σαγόνι πεσμένο και το στόμα ανοικτό. Η 7χρονη Μαλέα Έμα κέρδισε σε έναν διαγωνισμό, φόρεσε την Κυριακή που μας πέρασε τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι και έψαλε τον ύμνο των ΗΠΑ στο “StubHub Center”, πριν τον αγώνα των γηπεδούχων με τους Σιάτλ Σάουντερς.

Ο τρόπος που το έκανε… απλά θα σου κόψει την ανάσα! Μάλιστα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έμεινε έκπληκτος από τις φωνητικές ικανότητες της πιτσιρίκας και όπως φαίνεται και από το video που ακολουθεί, χειροκρότησε αυθόρμητα και με μεγάλη χαρά τη μικρή Μαλέα Έμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις