Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ανατροπή δεδομένων με Τουρέ! Σκέφτονται να παίξουν κόντρα στην Ελλάδα

Ανατροπή δεδομένων με Τουρέ! Σκέφτονται να παίξουν κόντρα στην Ελλάδα

Ο Γιάγια και ο Κόλο Τουρέ βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση αφού θέλουν να παραστούν στην κηδεία του αδικοχαμένου αδερφού τους αλλά η κρισιμότητα του ματς της Ακτής Ελεφαντοστού με την Εθνική Ελλάδος είναι τέτοια που ίσως πάρουν την απόφαση να μείνει στην Βραζιλία.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται τα αδέρφια Τουρέ όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ τους, Ντιμίτρι Σέλουκ, με δηλώσεις του στο BBC.

Ο Σέλουκ πιστεύει ότι ο Γιάγια και ο Κόλο Τουρέ θα μείνει στην Βραζιλία και θα αγωνιστούν κόντρα στην Εθνική Ελλάδος ώστε να αφιερώσουν την ενδεχόμενη πρόκριση της Ακτής Ελεφαντοστού στον αδικοχαμένο Ιμπραϊμ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών.

Ο μάνατζέρ τους ανέφερε: “Φυσιολογικά θα ήθελαν να είναι στο Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή. Αλλά νομίζω ότι θα μείνουν για να παίξουν κόντρα στην Ελλάδα την Τρίτη. Ο Ιμπραϊμ αγαπούσε πολύ την Εθνική ομάδα της χώρας του και θα ήθελε να παίξουν γι’ αυτόν και την πατρίδα τους.

Πάντως, είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να πάρουν την απόφαση. Είναι πολύ αναστατωμένοι, όμως είναι με την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ και ξέρουν ότι χωρίς αυτούς τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για την Ακτή Ελεφαντοστού στο ματς με την Ελλάδα.

Αν φύγουν τώρα από την Βραζιλία θα είναι πολύ κακό για την Ακτή αφού το επόμενο ματς μπορεί να είναι το τελευταίο για το Μουντιάλ.”

Οι Έλληνες διεθνείς στο πλευρό των Τουρέ

Φεύγουν από την Βραζιλία τα αδέρφια Τουρέ!

Mundial 2014 – Ακτή Ελεφαντοστού: Θρήνος στην οικογένεια Τουρέ!

Mundial 2014: Έδωσε εξηγήσεις ο Ντιέ για το κλάμα (VIDEO)

Το… δούλεμα της SUN και η ταπείνωση από Σουάρες! (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σουάρες! – “Το είχα ονειρευτεί” (VIDEO)

Ο Σουάρες “σκότωσε” την Αγγλία

Η Κολομβία “λύγισε” και την Ακτή Ελεφαντοστού (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε