Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Aνατροπή και “διπλό” του Ηρακλή στην Τρίπολη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μεγάλο “διπλό” πήρε ο Ηρακλής μέσα στην Τρίπολη, καθώς πέτυχε την ανατροπή και νίκησε 2-1 τον Αστέρα.

Το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αυτόν του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους, μην επιτρέποντας στον Ηρακλή να βγει από τα καρέ του. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν μπόρεσαν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση.

Ο τερματοφύλακας του “γηραιού”, Χουάντερσον, έσωσε την ομάδα του Παπαδόπουλου ουκ ολίγες φορές, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει και τον Γιάννου από τα 11 βήματα. Ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι στο 44′, με τον Ζιαμπάρη να βρίσκει με το χέρι την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Λανθαρότε. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Από την αρχή του το δεύτερο ημίχρονο προμήνυε τι θα επακολουθήσει… Στο 48′ ο Ηρακλής είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Περόνε στο 48′ και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε, όταν ο Βέλλιος έκλεψε τη μπάλα από τον Ζησόπουλο, μπήκε στην περιοχή και έφερε το ματς στα ίσια.
Ο Αστέρας ανέβηκε, αλλά δεν κατάφερε να “απαντήσει”. Αντιθέτως ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την ανατροπή και πήρε τη νίκη. Στο 66′ ο Περόνε βγήκε από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Κερέμ Μπουλούτ έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, αλλά αποβλήθηκε καθώς τιμωρήθηκε (με δεύτερη κίντρινη κάρτα) επειδή έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό.
Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα ο “Γηραιός” κρατήθηκε όρθιος ως το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ντουντού, Μάσα, Κουρμπέλης (81′ Δημούτσος), Γιάννου, Φερνάντες (63′ Φούντας), Λανθαρότε (72′ Παπαδόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμάντας (46′ Καρλίτος), Καρασαλίδης (55′ Ζαμπάζης), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πασάς, Ιντζόγλου, Περόνε (80′ Χαντί), Μπουλούτ, Βέλλιος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε