Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ανατροπή και νίκη για τον ΠΑΟΚ! Ενταση στην άδεια Τούμπα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Με δυο καταπληκτικά γκολ των Ροντρίγκες και Μυστακίδη βρέθηκε στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό. Ενταση προκλήθηκε μεταξύ των παικτών μετά το ματς.

Το live του αγώνα

Παρά το γεγονός ότι η Τούμπα ήταν άδεια, το ματς είχε πολύ πάθος! Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή ανασταλτικά και ο ΠΑΟΚ δεν αποσυντονίστηκε μετά το γκολ του Γιόχανσον στο 44′. Μετά τη λήξη του αγώνα πιάστηκαν στα χέρια ο Λέοβατς με τον Κάτσε και προκάλεσαν γένικη σύρραξη. Αμφότεροι αποβλήθηκαν.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει στην αρχή του ματς, αλλά φάνηκε ότι άργησε να μπει στο πνεύμα του αγώνα, όπως και η ΑΕΚ. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και στο 16′ ο διαιτητής Μάνταλος αρχικά έδωσε πέναλτι υπέρ της Ενωσης για χέρι του Λέοβατς, όμως άλλαξε την απόφασή του έπειτα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Καραϊσαρίδη που εξήγησε ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Κολοβέτσιου.

Στο 25′ ο Λέοβατς έβγαλε τη σέντρα και ο Πέλκας δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του, έτσι ο Μπαρόχα πρόλαβε κι έδιωξε. Στο 26′ ο ΠΑΟΚ έχασε κι άλλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τζαβέλλα, αλλά μάζεψε ο Μπαρόχα.

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε την κατοχή της μπάλας, αλλά στο 32′ η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε. Ο Βάργκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Κολοβέτσιος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Γλύκου. Το γκολ για την Ενωση ήρθε στο 44′. Οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν κόρνερ και σε φάση διεκδίκησης η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γλύκου και ο Γιόχανσον την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε από το γκολ της ΑΕΚ. Μπήκε δυνατά στη συνέχεια του ματς… Ο Ροντρίγκες έψαχνε το γκολ και χωνόταν σταθερά στις φάσεις για να απειλήσει.

Εφτασε στο στόχο του στο 61′ με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ο ρυθμός έπεσε, αλλά η “χρυσή“ αλλαγή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Μυστακίδης καθάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Στο 83′ ο Τζαβέλλας έβγαλε μαγική σέντρα από το κέντρο και με κεφαλιά ο Μυστακίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μετά το τέλος του ματς αποβλήθηκαν οι Μπαρμπόσα και Κάτσε που πιάστηκαν στα χέρια.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς (Σκόνδρας 68′), Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας (Κάτσε 66′), Ζάιρο (Μυστακίδης 81′), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ (Σοϊλέδης 58′), Σιμόες, Γιόχανσον (84΄ Πέκχαρτ), Βάργκας (Κορδέρο 70′), Αραβίδης, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε