Site icon NewsIT

Άνετο διπλό για Ολυμπιακό! Σόου Φορτούνη στα Γιάννενα

31.01.2016 | 21:29
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τους "Ζωσιμάδες", επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το live του αγώνα

 Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν επιβλητικοί στο πρώτο μέρος, πέτυχαν γρήγορα δύο τέρματα και “καθάρισαν” από νωρίς το τρίποντο. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα πέτυχαν ακόμα ένα γκολ και στη συνέχεια άφησαν το πόδι από το γκάζι.

Ο αγώνας:

Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολύ γρήγορα άνοιξε το σκορ με το… συνήθη ύποπτο, Κώστα Φορτούνη και ήταν ο ίδιος που έκανε το 2-0 στη συνέχεια.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια, μόλις στο τρίτο λεπτό με το σουτ του Πάρντο.
Δέκα λεπτά μετά ήρθε το πρώτο γκολ. Στο 13′ ο διεθνής μεσοεπιθετικός εκτέλεσε μαγικά το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Πολύ γρήγορα έγινε και το 0-2. Στο 24′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι όταν ο Μανιάς έκοψε με το χέρι σε κεφαλιά του Ντουρμάζ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Φορτούνης και μοιραία μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.

Ο Ακόστα ήταν αυτός που έπαιρνε τις περισσότερες πρωτοβουλίες για τους γηπεδούχους. Στο 41′ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ζντιέλαρ (στο ριπλέι μοιάζει να το έχει κολλημένο στο σώμα του), αλλά και για μαρκάρισμα του Μαζουάκου στον Ηλιάδη. Ο Μαζουάκου δεν φαίνεται να βρίσκει τον αντίπαλό του.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός φρόντισε να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη. Ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έβγαλε μπαλιά πάρε-βάλε στον Ντουρμάζ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 στο 57′ με κοντινό πλασέ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά και το τρίτο γκολ των Πειραιωτών, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να διατηρεί στο ρελαντί το μεγάλο προβάδισμα της και τους γηπεδούχους να αδυνατούν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Το μόνο που κατάφεραν ήταν δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά του Ρομπέρτο στο 78′, με τον Φερφελή να σουτάρει δυνατά και τον Ισπανό τερματοφύλακα να διώχνει με γροθιές.

Αυτή ήταν και η τελευταία τελική προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει άνετα το διπλό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Μανιάς (73’ Φερφελής), Ναδάλες, Ακόστα, Τσουκάλας, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης (77’ Καρανίκας), Ίλιτς

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβας, Μποτία (51΄ Ντα Κόστα), Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο (79’ Σεμπά), Ιντέγε (85’ Πουλίδο)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version