Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ανεβαίνει! Πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ και η… Τούμπα με Πανιώνιο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι “κυανέρυθροι” παρουσιάστηκαν πολύ πειθαρχημένοι στην Τούμπα, έβαλαν… δύσκολα στον “δικέφαλο του Βορρά” που όμως είχε “απάντηση” στην ισοφάριση του Οικονόμου και πήρε τη νίκη με 2-1 και ταυτόχρονα το τρίτο του φετινό εντός έδρας “τρίποντο”.

Δείτε το live

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την ανοδική πορεία που έχει το τελευταίο διάστημα, καθώς σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Super League, επικράτησε με 2-1 στην Τούμπα του Πανιωνίου. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο, αν και στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ιγκόρ Τούντου έγινε έξαλλος, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Οι φωνές του έπιασαν τόπο και ο “δικέφαλος του Βορρά” άνοιξε γρήγορα το σκορ. Το 1-0 έγινε στο 11′ της αναμέτρησης ύστερα από γύρισμα του Ροντρίγκες από δεξιά πλευρά, από την οποία αναπτυσσόταν καλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την αρχή του αγώνα. Ο Μακ κοντρόλαρε την μπάλα και με δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

 

Έκτοτε, ο Πανιώνιος προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Με όμορφη εκτέλεση φάουλ ο οικονόμου άφησε… άγαλμα τον Γλύκο, φέρνοντας το ματς στα ίσα, με τον ΠΑΟΚ πάντως να φωνάζει για ανύπαρκτο φάουλ στη φάση.

Μέχρι το 70′ ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που έλεγχε το ματς, έχοντας πολύ καλή οργάνωση στην άμυνα του και προσπαθώντας να “χτίσει” σωστές επιθετικές προσπάθειες. Οι Θεσσαλονικείς.. ανέβασαν στροφές και στο 71′ ο Κάτσε ανάγκασε τον Διούδη σε εκπληκτική επέμβαση. Η πίεση τους καρποφόρησε οκτώ λεπτά αργότερα, με τον Τζαβέλλα να σκοράρει -με κεφαλιά- κόντρα στην ομάδα που έκανε γνωστό το όνομα του και να κάνει το 2-1.

Τα τελευταία λεπτά είχαν το δικό τους ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για το τέρμα που θα τους έδινε το βαθμό και τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετές δυνάμεις για να μην απειληθεί σοβαρά κι έτσι να πάρει το “τρίποντο”. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δυο καλά σουτ στο τέλος με Μακ και Ροντρίγκες, τα οποία πέρασαν μόλις άουτ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε