Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ανσαριφάρντ: Το… άγριο παιχνίδι του μάνατζέρ του

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το παζάρι για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ μόνο δυνατό μπορεί να χαρακτηριστεί και γι’ αυτό ευθύνεται ο Ιρανός στην καταγωγή και πολιτογραφημένος Γερμανός ατζέντης του Ρέτζα Φαϊζέλι, ο οποίος είχε τρελές απαιτήσεις. Ο 43χρονος Φαϊζέλ, ο οποίος έχει έδρα το Ντίσελντορφ και το Λονδίνο είναι αυτός που ανακάλυψε και τον Εζίλ, ενώ δικοί του είναι και οι Εμρέ Καν και Νούρι Σαχίν. 

Από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ζήτησε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ και από τον Ολυμπιακό συμβόλαιο ίδιο με του Ιντέγε Μπράουν, δηλαδή σχεδίον 1.000.000. 

Οι Πρωταθλητές έφθασαν ως και τις 600.000 ευρώ και αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που έλαβε ο ατζέντης. Μάλιστα με το ποσό αυτό καλύπτεται και η ρήτρα αποδέσμευσης των 400.000 ευρώ που έχει βάλει ο Πανιώνιος.

Ο Ανσαριφάρντ ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει στον Ολυμπιακό, καθώς θεωρείται πιθανό να περιμένει πρόταση από το εξωτερικό ή να παίζει καλά το παιχνίδι της διαπραγμάτευσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πανιώνιος… καίγεται να δώσει τώρα τον παίκτη και όχι να τον χάσει το καλοκαίρι, όταν και θα είναι ελεύθερος.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε