Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Τελευταίος στόχος μου με τον ΠΑΟΚ οι όμιλοι του Champions League»

Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Τελευταίος στόχος μου με τον ΠΑΟΚ οι όμιλοι του Champions League»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Μπάνια Λούκα και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόκριση και προσωπικά για τον ίδιο.

Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει μία νέα ευκαιρία για την είσοδο στους ομίλους του Champions League και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραδέχθηκε ότι είναι απωθημένο για εκείνον, που έχει κατακτήσει τα πάντα με τους Θεσσαλονικείς στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια

Για το τι συζητάνε οι παίκτες μεταξύ τους αυτή τη περίοδο: «Το αυριανό παιχνίδι, για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Δεν είναι δική μας δουλειά οι παίκτες που θα έρθουν, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι που έχουμε αύριο, γιατί είναι το πρώτο βήμα για έναν από τους στόχους που έχουμε αυτή τη σεζόν. Πρέπει να κοιτάξουμε βήμα βήμα, το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από ποτέ να αγωνιστεί στο Champions League: «Έτσι πιστεύουμε εμείς, έχουμε κρατήσει τον κορμό από την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι και άλλοι έμπειροι παίκτες που έχουν εμπειρία στην Ευρώπη. Οπότε ναι, φέτος θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία ξανά για να μπούμε στους ομίλους. Όμως το πιο σημαντικό για εμάς είναι το αυριανό παιχνίδι γιατί θέλουμε να πάμε βήμα βήμα. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι προς παιχνίδι, και το αυριανό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Για το αν η είσοδος στο League Stage του Champions League είναι το μεγάλο «απωθημένο» και για τους παίκτες: «Για μένα προσωπικά είναι ο τελευταίος μου στόχος με τον ΠΑΟΚ. Έχω κερδίσει ότι μπορούσα να κερδίσω με τον ΠΑΟΚ. Για μένα προσωπικά είναι ένας από τους στόχους που θέλουν να το πετύχω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο εγώ, όλοι έχουν στο μυαλό τους ότι αυτό που μας λείπει για να κάνουμε σαν ομάδα και σύλλογος το βήμα είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη μια ευκαιρία φέτος και δεν θέλουμε να πάει χαμένη».

Ο Βιεϊρίνια εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ως αρχηγός, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπάνια Λούκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις