Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός: Η προπόνηση στο Βέλγιο και τα πλάνα του Σίλβα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Σε πολύ καλή κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν τον αγώνα με την Άντερλεχτ για τους “32” του Europa League. Τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα – Έρχεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ζντιέλαρ.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο “Κονστάν Βαντεν Στοκ”, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ.

Βροχή δεν συνάντησαν οι Πειραιώτες, το κρύο όμως ήταν έντονο, το ίδιο και τα επίπεδα υγρασίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πάντως ήταν κεφάτοι πριν και κατά την διάρκεια του προγράμματος, δείχνοντας σε καλή ψυχολογική κατάσταση λίγες ώρες πριν την μάχη με την Άντερλεχτ. 

Όσον αφορά τα πλάνα που του Μάρκο Σίλβα, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει τον 21χρονο Σάσα Ζντίελαρ.

Ο Σεμπά αναμένεται να καλύψει το κενό του τραυματία Πάρντο, ενώ ο Σαλίνο θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ελαμπντελαουί, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Σεμπά, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Ιντέγε. Στη διάθεση του Σίλβα βρίσκονται και οι Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Πουλίδο και Βούρος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε