Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός: Πιστεύει στην πρόκριση ο Χάσι

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο προπονητής της Άντερλεχτ εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην προ διετίας αναμέτρηση των δυο ομάδων, στην οποία οι “ερυθρόλευκοι” είχαν θριαμβεύσει με 3-0.

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους “32” του Europa League:

“Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δείξει καλή νοοτροπία και τώρα καλούμαστε να το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Πριν από δύο χρόνια είχαμε χάσει, αλλά ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε”, τόνισε ο Αλβανός τεχνικός.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν θα αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία. “Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα συνεχίσουμε ό,τι έχουμε χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το επίπεδο. Το πιστεύω”.

Τέλος, μίλησε για το έξτρα κίνητρο των ποδοσφαιριστών του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να δείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο και τώρα έχουν την ευκαιρία. Οι παίκτες που αποκτήσαμε μας δίνουν εμπειρία και ποιότητα, περισσότερη από στο πρώτο μισό της σεζόν”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε