Αθλητικά

Αντετοκούνμπο και Πόρτις δεν είχαν στήριξη και οι Πέισερς έκαναν το 2-0 επί των Μπακς στα playoffs του NBA

Με την “πλάτη στον τοίχο” πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς

Παρά τη “μεγάλη’ εμφάνιση των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μπόμπι Πόρτις, οι Ιντιάνα Πέισερς υπερασπίστηκαν και πάλι την έδρα τους κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, επικράτησαν με 123-115 και έκαναν το 2-0 στη σειρά για τον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double-double με τους Μιλτγουόκι Μπακς, “μετρώντας” 34 πόντους (14/20 δίποντα, 6/10 βολές) και 18 ριμπάουντ, ενώ είχε 7 ασίστ, 1 μπλοκ, 4 λάθη και 2 φάουλ σε 39:37.

Την ίδια στιγμή, ο Μπόμπι Πόρτις σκόραρε 28 πόντους (5/8 δίποντα, 6/11 τρίποντα) και είχε 12 ριμπάουντ. Στην επιστροφή του στη δράση, μετά από 5 εβδομάδες -λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε- ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε 14 πόντους (2/5 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 4/5 βολές) με 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Απ’ την άλλη, ο Πασκάλ Σιάκαμ και ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον αποτέλεσαν ένα τέλειο δίδυμο για τους Πέισερς, οι οποίοι απέχουν δύο νίκες από την πρόκριση επί των Μπακς στον πρώτο γύρο της postseason για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ο Σιάκαμ είχε 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και είχε κρίσιμο τρίποντο για την Ιντιάνα, ενώ ο Χαλιμπάρτον πρόσθεσε 21 πόντους και 12 ασίστ.

Η σειρά πλέον πηγαίνει στο Μιλγουόκι, με το game 3 να γίνεται τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου στις 03:00. Οι Πέισερς έχουν μπροστά τους πέντε ευκαιρίες για τις δύο νίκες που θα τους στείλουν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA, απέναντι σε Καβαλίερς ή Χιτ (1-0). Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα προσπαθήσει μέσα στην έδρα της να φέρει στα ίσα τη σειρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα