Πέμπτη, 8 Αυγ.
27oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Μεγάλος και σαν άνθρωπος! “Ξέχασέ το, όλα καλά”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι μόνο τρομερός αθλητής, αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο εξαιρετικός χαρακτήρας είναι, με τον τρόπο που αντιμετώπισε τον σάλο που προκλήθηκε από την άστοχη ερώτηση του δημοσιογράφου Ρήγα Δάρδαλη στον προπονητή της Δύσης στο All Star Game αλλά και των Γουόριορς, Στιβ Κερ.

Ο δημοσιογράφος της COSMOTE TV είχε πει στον Κερ: “Αναφερθήκατε πριν στη λέξη οξύμωρο, που είναι ελληνική. Θεωρείτε οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας;”. Η ερώτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με την Cosmote TV να αποσύρει από την αποστολή της στη Νέα Ορλεανή για το All Star Game του NBA.

Ο Ρήγας Δάρδαλης, όπως έγραψε ο εκπρόσωπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα φόργουορντ, με τον ίδιο να τον αγκαλιάζει και του λέει: “Ξέχασε το, όλα καλά”.

“Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας “κατάφερε” να έχει και το χειρότερο timing… Προλίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη από το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του είπε “ξέχασε το, όλα καλά”. Το γεγονός από την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν”, έγραψε ο Γιώργος Πάνου στο facebook.

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε