Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Άντι Μάρεϊ: Με την βέρα του δεμένη στα παπούτσια του στο Australian Open

Άντι Μάρεϊ: Με την βέρα του δεμένη στα παπούτσια του στο Australian Open
Reuters

Ο Άντι Μάρεϊ εξακολουθεί να δένει τη βέρα του στα παπούτσια του όταν παίζει, κάτι που έγινε και στο Australian Open. Την είχε χάσει όταν του έκλεψαν τα παπούτσια, στο Indian Wells 2021.

Οι… συνήθειες και τα γούρια συνεχίζονται για τον Άντι Μάρεϊ και στο Austalian Open. Ο Βρετανός τενίστας “πέταξε” εκτός του πρώτου Grand Slam της χρονιάς τον Ματέο Μπερετίνι μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, αλλά δεν ήταν λίγοι αυτοί που πρόσεξαν μια λεπτομέρεια στα παπούτσια του.

Ο Μάρεϊ δεν μπορεί να φορέσει τη βέρα του την ώρα του αγωνίσματος, γι’ αυτό και τη δένει στα κορδόνια των παπουτσιών του, κάτι που έκανε και στον αγώνα κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι για τον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Open (σ.σ. στο αριστερό παπούτσι).

Ο Μάρεϊ χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο κόλπο, από τον Απρίλιο του 2015. Στο πρώτο του τουρνουά μετά τον γάμο του, το BMW Open στο Μόναχο, ο Μάρεϊ έδεσε το δαχτυλίδι στα κορδόνια των αθλητικών παπουτσιών του και κέρδισε το τουρνουά.

ΦΩΤΟ REUTERS/Hannah Mckay

Βέβαια, ο Άντι Μάρεϊ έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι έχει χάσει τη βέρα του, ωστόσο πάντα… γλιτώνει τη μουρμούρα από τη σύζυγό του. «Την έχω χάσει πολλές φορές, αλλά πάντα… βρίσκει το δρόμο της επιστροφής σε μένα με κάποιο τρόπο. Δεν άλλαξε κάτι αυτή τη φορά» έχει αναφέρει ο ίδιος.

Μάλιστα, το 2021 -στην διοργάνωση Indian Wells- είχε ζητήσει την βοήθεια των social media για α βρεθεί η βέρα του. Ο Βρετανός είχε αφήσει τα παπούτσια του για να ξεμυρίσουν, κάτω από το αυτοκίνητό του (σ.σ. το δωμάτιό του δεν είχε μπαλκόνι) και την επόμενη ημέρα είχαν κάνει… φτερά. Τελικά, μετά και τη βοήθεια των ανθρώπων του ξενοδοχείου, παπούτσια και βέρα βρέθηκαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις