Site icon NewsIT

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Έκλαψα όταν έμαθα ότι θα είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

26.07.2024 | 12:33
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Έκλαψα όταν έμαθα ότι θα είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε για την τιμή να είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη διαφορά ύψους με τον “Greek Freak”.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι έτοιμη να ζήσει μία μοναδική εμπειρία. Μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη της, καθώς στην αποψινή (26.07.2024, 20:30) Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στο ΑΠΕ γι’ αυτήν την μοναδική στιγμή στην ζωή της, καθώς επίσης για την προετοιμασία και τους στόχους της. Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αποκάλυψε ότι έκλαψε μόλις έμαθε ότι θα είναι σημαιοφόρος. Μίλησε γι’ αυτήν την μοναδική τιμή, καθώς και για τις αντικειμενικές δυσκολίες της Τελετής Εναρξης, δεδομένου ότι περνάει για λίγο στο… ύψος τον Αντετοκούνμπο, όπως μας είπε… γελώντας!

Η συνέντευξη της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο ΑΠΕ:

Αντιγόνη οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν αρχίσει. Πώς κύλησε η προετοιμασία σου και πώς αναμένεις την διοργάνωση;

«Η προετοιμασία κύλησε καλά. Πάντα έχουμε τις εκπλήξεις μας, αλλά αντιμετωπίζουμε ό,τι μπορούμε. Είμαστε στην τελική ευθεία και είμαστε έτοιμοι να πάμε να το ζήσουμε».

Ποιος είναι ο στόχος σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

«Είμαι λίγο επιφυλακτική. Ποτέ δεν λέω ποιο θέλω να είναι το αποτέλεσμα. Έχοντας δουλέψει κάποια πράγματα, θέλω να πάω πολύ καλά. Θα προσπαθήσω να αντιπροσωπεύσω το εθνόσημο με τον καλύτερο τρόπο και ό,τι θέλει ας έλθει».

Το γεγονός ότι είσαι ιδιαίτερα αγαπητή, τί συναισθήματα σου προκαλεί;

«Είναι τρομερό το πόσο όμορφα νιώθει ένας αθλητής όταν λαμβάνει τόση αγάπη. Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα. Ο κόσμος δεν λέει Αντιγόνη πάμε για το μετάλλιο, λέει Αντιγόνη είσαι στην καρδιά μας… Είναι αυτό που κάθε πρωί μου δίνει την δύναμη ν’ αρχίσω ευχάριστα την προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με αγαπάει τόσο».

Η Τελετή Εναρξης αποτελεί μοναδική τιμή για κάθε αθλητή και ειδικά για εσένα, καθώς θα είσαι σημαιοφόρος. Πώς αντέδρασες όταν το έμαθες;

«Πρώτα από όλα να σας πω ότι μου είχαν στείλει μία φωτογραφία πως είμαι υποψήφια και με έπιασε… ταχυκαρδία. Επομένως δεν μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα όταν έμαθα ότι είμαι εγώ. Ενημερώθηκα από τα σόσιαλ μίντια. Με πήραν τα κλάματα. Ειλικρινά δεν μπορώ να σας το κρύψω. Πήρα την μαμά μου και της είπα «πάρε… χαρτομάντηλα και μπες σε αυτό το λινκ»! Ειλικρινά τι να σας πω, το συναίσθημα είναι τρομερό κάθε φορά που μία τέτοια τιμή έρχεται σε έναν αθλητή».

Σημαιοφόροι είσαι εσύ κι ο Γιάννης. Δύο άνθρωποι που εκτός από σπουδαίοι αθλητές είστε και δύο πρόσωπα, ινδάλματα για τους νέους. Αποδεικνύεται ότι όποιος θέλει μπορεί να πετύχει τα πάντα. Πώς αισθάνεσαι, που είσαι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά;

«Είναι πολύ σημαντικό που θα είμαι εκεί μαζί με τον Γιάννη, ο καθένας με τη δική του ιστορία. Δεν είμαστε εκεί όμως, μόνο για την ιστορία μας, αλλά για το γεγονός ότι έχουμε κάτι πετύχει, όπως και όλη η ελληνική αποστολή. Παλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους και στη συνέχεια να σηκώσουμε την ελληνική σημαία μας ψηλά».

Εχεις σκεφτεί την… διαφορά ύψους με τον Γιάννη στην Τελετή Εναρξης;

«Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα στην Τελετή Εναρξης. Τον… περνάω λιγάκι στο ύψος (γέλια)»…

Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο που περιμένει να δει όλους τους Ελληνες να αγωνίζονται;

«Στηρίξτε όλους τους αθλητές. Η εθνική ομάδα το έχει ανάγκη αυτήν την στιγμή, Είμαστε όλοι εδώ με την αξία μας. Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι αυτό. Ενα χειροκρότημά σας είναι η ψυχή μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version