Κυριακή, 18 Αυγ.
35oC Αθήνα

Άντονι Κέλι: Ο δικαστής που έσωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Άντονι Κέλι: Ο δικαστής που έσωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε ελεύθερος στην Αυστραλία, μετά την επανέκδοση της βίζας του από το δικαστήριο κι ελπίζει ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Australian Open, διεκδικώντας το 21ο γκραντ σλαμ της καριέρας του.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου κατάφερε να ξεφύγει από την περιπέτεια της προσωρινής κράτησής του στη Μελβούρνη, με τον Άντονι Κέλι να γίνεται μέσα σε λίγες ώρες διάσημος, μπαίνοντας για τα καλά στις καρδιές των Σέρβων.

Ο Αυστραλός δικαστής δικαίωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, φτάνοντας σε σημείο να στραφεί εναντίον των κρατικών υπηρεσιών της χώρας του, οι οποίες είχαν ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα.

Ποιος είναι ο Άντονι Κέλι

Ο Άντονι Κέλι, πριν ενταχθεί στο δικαστικό σώμα, ασκούσε τη δικηγορία, ως εταίρος σε ένα γραφείο παροχής νομικών υπηρεσιών.

Παράλληλα, ο Κέλι προσέφερε τις υπηρεσίες του ως συνεργάτης της Νομικής Σχολής στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, αναλαμβάνοντας καθήκοντα μέντορα για τελειόφοιτους και ασκούμενους σπουδαστές. Ως δικηγόρος, ειδικεύτηκε στο εταιρικό δίκαιο, έχοντας παραστάσεις στο Ανώτατο και το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας.

Ο Άντονι Κέλι είναι πατέρας τουλάχιστον μίας κόρης, ενώ τη σύζυγο του την λένε Φιλίπα. Μία από τις γνωστές “γκάφες” που έχει κάνει ο δικαστής, ήταν όταν κατέβασε την εφαρμογή Uber στο κινητό του, προκειμένου να μπορεί εύκολα να μετακινείται με ταξί στις δουλειές του, ωστόσο εκείνος εκείνος αντί για την εγγραφή του ως επιβάτη, κατά λάθος έκανε αίτηση ως υποψήφιος οδηγός.

Τέλος, ο Άντονι Κέλι μπορεί να πρωταγωνίστησε στην υπόθεση του κορυφαίου τενίστα του κόσμου, ωστόσο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη επαφή με το τένις. Αντίθετα, το αγαπημένο του σπορ είναι οι ιπποδρομίες.

Το σίγουρο είναι ότι αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς καταφέρει να αγωνιστεί στο Australian Open, θα το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Άντονι Κέλι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις