Site icon NewsIT

Αντονί Μαρσιάλ: «Πανστρατιά» στην ΑΕΚ για την άφιξη του Γάλλου – Θα ακολουθήσει δείπνο με τον Μάριο Ηλιόπουλο

18.09.2024 | 12:48
Αντονί Μαρσιάλ: «Πανστρατιά» στην ΑΕΚ για την άφιξη του Γάλλου – Θα ακολουθήσει δείπνο με τον Μάριο Ηλιόπουλο

June 24, 2020, Manchester, United Kingdom: Anthony Martial of Manchester United celebrates his third goal during the Premier League match at Old Trafford, Manchester. Picture date: 24th June 2020. Picture credit should read: Andrew Yates/Sportimage(Credit Image: © Andrew Yates/CSM via ZUMA Wire) (Cal Sport Media via AP Images)

Ξεσηκωμός στην ΑΕΚ για την άφιξη του Αντονί Μαρσιάλ στην Ελλάδα, με χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης να ετοιμάζουν “πανστρατιά” για να υποδεχθούν το νέο μεγάλο σταρ της ομάδας τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έβαλε… βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει στην ομάδα ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό “όνομα” και ο Αντονί Μαρσιάλ θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά από 317 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται έτσι να… ρίξουν το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου και είναι προγραμματισμένο να φθάσει ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός, απόψε το βράδυ (18/09/24) στις 20:40, βγαίνοντας από την έξοδο 7.

Μετά το “πάρτι” με τους οπαδούς της Ένωσης όμως, ο Αντονί Μαρσιάλ θα συναντήσει και τον ίδιο τον Μάριο Ηλιόπουλο, με τους δύο άνδρες να δειπνούν μαζί σε γνωστό εστιατόριo της Αθήνας.

Η «βόμβα μεγατόνων» του Μάριου Ηλιόπουλου

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέλαβε μόλις πριν λίγους μήνες την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά φρόντισε από την πρώτη στιγμή να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα, με μία σειρά από σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις, πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Το… κερασάκι σε ένα “τρελό” καλοκαίρι για την ΑΕΚ, όμως, ήταν και μία “βόμβα μεγατόνων” για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο Αντονί Μαρσιάλ αφήνει πίσω του μία μεγάλη καριέρα σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ιστορίας της. Ο Μάριος Ηλιόπουλος φέρεται να έχει προσφέρει 11 εκατομμύρια ευρώ στον Γάλλο επιθετικό για συμβόλαιο τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να “σπάνε” έτσι κάθε ρεκόρ για την Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πήρε όμως ένα παίκτη με 90 γκολ και 47 ασίστ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος στα 28 του χρόνια, πείστηκε από τον νέο ιδιοκτήτη της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, να επιλέξει την Ένωση ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, με στόχο να “τρελάνει” τους οπαδούς της νέας του ομάδας στην OPAP Arena.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version