Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Άντονι Στόουκς: Δεκαπέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή στον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης για διακίνηση κοκαΐνης

Άντονι Στόουκς: Δεκαπέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή στον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης για διακίνηση κοκαΐνης
Eurokinissi

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Άντονι Στόουκς, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, με αναστολή, μετά από κατάσχεση κοκαΐνης και πλέον θα περιμένει την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε, για να πέσει η ποινή του.

Ο πρώην διεθνής Ιρλανός ποδοσφαιριστής, Άντονι Στόουκς -με πέρασμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης- καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών από δικαστήριο του Δουβλίνου για διακίνηση ναρκωτικά και επικίνδυνη οδήγηση, αλλά πλήρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος και πλέον θα περιμένει την εκδίκασης της έφεσης του.

Στον 36χρονο (ο ποδοσφαιριστής δεξιά στη ΦΩΤΟ) επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, έπειτα από κατάσχεση κοκαΐνης αξίας 4.000 ευρώ και καταδίωξη με αυτοκίνητο στους δρόμους της ιρλανδικής πρωτεύουσας.

Ο πρώην παίκτης της Σέλτικ και της Σάντερλαντ είχε ξεπεράσει το όριο αλκοόλ, ενώ οδηγούσε με 160 χλμ/ώρα και παραλίγο να συγκρουστεί με έναν άλλο οδηγό λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Ιανουαρίου του 2023.

Ο Άντονι Στόουκς αγωνίστηκε από τον Φεβρουάριο του 2018 ως το καλοκαίρι του ίδιου έτους στον Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιώντας τέσσερις εμφανίσεις.

Ο δικαστής Γκρέιν Μαλόουν επέβαλε την ποινή φυλάκισης στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Δουβλίνου και επέβαλε πενταετή απαγόρευση οδήγησης, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Στόουκς απέτυχε σε πρόσφατο τεστ ναρκωτικών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις