Site icon NewsIT

Άνχελ Ντι Μαρία: Μου έστειλαν κεφάλι γουρουνιού και είπαν ότι αν επέστρεφα στο Ροζάριο το επόμενο θα ήταν της κόρης μου

31.07.2024 | 12:24
Άνχελ Ντι Μαρία: Μου έστειλαν κεφάλι γουρουνιού και είπαν ότι αν επέστρεφα στο Ροζάριο το επόμενο θα ήταν της κόρης μου

Συγκλονίζει ο Αργεντινός μέσος Άνχελ Ντι Μαρία, σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας απειλές κατά της οικογένειάς του, σε περίπτωση που γύριζε στην πατρίδα του, το Ροζάριο.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με απειλές που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του, τον περασμένο Μάρτιο, σε περίπτωση που αποφάσιζε να γυρίσει στην πατρίδα του το Ροζάριο.

Όπως αποκάλυψε πως «μία από τις απειλές ήταν ένα κουτί με κεφάλι γουρουνιού και μια σφαίρα στο μέτωπο, με ένα σημείωμα που έλεγε ότι, αν επέστρεφα, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου».

Τον περασμένο Μάρτιο ο Άνχελ Ντι Μαρία δέχθηκε απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του και την οικογένειά του στην Αργεντινή μετά τις δηλώσεις του όπου εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει και να παίξει μια μέρα στη Ροζάριο.

Μιλώντας στο Canal 3 του Ροζάριο αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτές τις απειλές, οι οποίες είχαν ως στόχο να εκφοβίσουν τόσο εκείνον όσο και την οικογένειά του, προκειμένου να μην γυρίσει και μάλλον τα… κατάφεραν. 

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, του έστειλαν ένα κεφάλι γουρουνιού με μια σφαίρα στο μέτωπό του, ενώ στη γραπτή αποστολή που είχε το πακέτο που έλαβε η αδερφή του απειλούσαν και τη ζωή της κόρης του.

«Υπήρξε μια απειλή στην επιχείρηση της αδελφής μου: ήταν ένα κουτί με ένα κεφάλι γουρουνιού και μια σφαίρα στο μέτωπο και ένα σημείωμα που έλεγε ότι αν επέστρεφα στη Ροζάριο Σεντράλ, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου, Πία» είπε. 

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο Ροζάριο με αυτόν τον τρόπο. Άγγιξαν την οικογένειά μου και δεν πρόκειται να το επιτρέψω. Όχι με οποιοδήποτε τίμημα», είπε.

«Ήταν φρικτοί μήνες. Καθόμασταν και κλαίγαμε μόνο κάθε βράδυ γιατί δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας». 

Παρά τις απειλές, ο Ντι Μαρία δήλωσε ότι δέχθηκε επικρίσεις από τους οπαδούς της Ροζάριο επειδή δεν επέστρεψε στην πατρίδα του.

«Η οικογένειά μου έρχεται πρώτη, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να είναι. Όσοι δεν καταλαβαίνουν, δεν μπαίνουν στη θέση μου ούτε ένα δευτερόλεπτο», είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version