Σάββατο, 26 Οκτ.
17oC Αθήνα

Ανυπέρβλητο εμπόδιο η Ουγγαρία! 4η στην Ευρώπη η Εθνική

ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)
ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)

Δεν μπόρεσε -για δεύτερη φορά στην ιστορία της- να ανέβει στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο η Εθνική, που ηττήθηκε από την Ουγγαρία (13-10) στον “μικρό τελικό” της διοργάνωσης που γίνεται στο Βελιγράδι.

Η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι. Ηττήθηκε στον μικρό τελικό από την Ουγγαρία 13–10 και έμεινε στην 4η θέση, όπως και το 1999 στο Ευρωπαϊκό της Φλωρεντίας.

Τώρα στρέφει το βλέμμα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Ρίο. Με αυτή της την παρουσία η ελληνική ομάδα έδειξε για ακόμη μία διοργάνωση ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και του Κόσμου.

 

Η εθνική μας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει την Ουγγαρία. Το μεγάλο όπλο της ελληνικής ομάδας, που είναι η άμυνα στον λιγότερο, δεν λειτούργησε, με συνέπεια οι Μαγυάροι να ξεφύγουν με 4 γκολ 7–3 και 8–4.

Ούτε στις επιθέσεις στον παραπάνω είχαμε καλά ποσοστά, με το σκορ να ξεφεύγει και στα 6 γκολ διαφορά 11–5 και 13–7. Η εθνική μας ομάδα, που δεν τα παρατάει ποτέ όμως, πέτυχε τρία γκολ και μείωσε στο τελικό 13–10.

Οκτάλεπτα: 2–4, 2–4, 1–2, 5–3.

Ελλάδα: Κώστας Φλέγκας (τερματοφύλακας), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γενηδουνιάς 1, Γιάννης Φουντούλης1, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης 2, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης 2, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος 4, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακας)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε