Site icon NewsIT

Απίστευτες καταγγελίες για Ζβέρεφ! “Προσπάθησε να με πνίξει με μαξιλάρι” (pics)

29.10.2020 | 17:58
Απίστευτες καταγγελίες για Ζβέρεφ! “Προσπάθησε να με πνίξει με μαξιλάρι” (pics)

Ο Σάσα Ζβέρεφ είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους τενίστες του κόσμου και οι “μάχες” του με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχουν γράψει ιστορία στα κορτ, αλλά εκτός αυτούς φαίνεται ότι ο Γερμανός τενίστας ζει μία… πολυτάραχη ζωή.

Ο κλοιός μοιάζει να “σφίγγει” μάλιστα γύρω του, αφού μετά τις απίθανες δηλώσεις της Μπρέντα Πατέα, ότι είναι έγκυος με το παιδί του, αλλά δεν τον θέλει για κηδεμόνα, ήρθαν κι ακόμη πιο απίστευτες καταγγελίες εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσης πρώην σύντροφος του Ζβέρεφ και τενίστρια, Όλγκα Σαρίποβα, έκανε λόγο για βία εναντίον της. Ανέφερε μάλιστα συγκεκριμένα περιστατικά, μεταξύ των οποίων ένα στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια του US Open, όπου μετά από έξοδό της με τη σύντροφο του Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Ζβέρεφ φέρεται να της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο και να προσπάθησε να την πνίξει με μαξιλάρι.

Η ίδια έγραψε αρχικά ένα μακροσκελές κείμενο στο instagram, χωρίς να κατονομάζει τον Γερμανό τενίστα, αλλά στη συνέχεια μίλησε σε διάφορες ιστοσελίδες, υποδεικνύοντάς τον, αλλά υποστηρίζοντας και ότι είναι διατεθειμένη να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους, αν ο 23χρονος αθλητής αρνηθεί κάτι από τα παραπάνω.

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version