Σάββατο, 28 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Απίστευτα ποσά για μια θέση στο Ρεάλ – Ατλέτικο (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ 20minutos.es/deportes/
ΦΩΤΟ 20minutos.es/deportes/

Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions LEague αλλά καταβάλουν έστω και την ύστατη στιγμή προσπάθεια για να βρουν ένα “μαγικό χαρτάκι” στην “μαύρη” αγορά.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και στον φετινό τελικό του Champions League υπάρχουν στην πόλη που τον φιλοξενεί διάφοροι οπαδοί που δεν έχουν προμηθευτεί κάποιο εισιτήριο, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο όσο για να παρακολουθήσουν την “μεγάλη” αναμέτρηση.

Όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο συγκεκριμένος οπαδός βρίσκεται στο Μιλάνο και προσφέρει 1500 ευρώ -σύμφωνα με το 20minutos.es- για ένα “χαρτάκι” που θα τον βάλει στο “Σαν Σίρο”

Σε άλλο περιστατικό, το οποιο μετέδωσε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός “Premium Sport”, ένας Ισπανός φίλαθλος έβγαλε από την τσέπη του 11.000 ευρώ και βρήκε μέσω “μαύρης αγοράς” ένα μαγικό χαρτάκι για τον αποψινό τελικό. Να αναφέρουμε πως η UEFA όρισε τις τιμές των εισιτηρίων από 70€ έως τα 440€.

Η “δίψα” των οπαδών για αυτό το ματς μπορεί επίσης να γίνει αντιληπτή από το γεγονός ότι υπήρχαν φίλοι της Ατλέτικο που έφτασαν στον περιβάλλοντα χώρο του “San Siro” επτά ώρες πριν την έναρξη του τελικού…

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε