Αθλητικά

Απίστευτος Δημήτρης Διαμαντάκος με δύο γκολ και μία ασίστ σε 7 λεπτά στην Ινδία

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος συνεχίζει να “πυροβολεί” στην Ινδία και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Κεράλα Μπλάστερς στη νίκη με 4-2 επί της Γκόα για το εθνικό πρωτάθλημα.

Η Κεράλα Μπλάστερς βρέθηκε μάλιστα να χάνει στο ματς μέχρι και το 80′, όταν ο Διαμαντάκος ισοφάρισε με πέναλτι για την ομάδα του και στη συνέχεια πέτυχε γκολ νίκης, ενώ έδωσε και την ασίστ για μία ανεπανάληπτη ανατροπή μέσα σε 7 λεπτά κόντρα στην Γκόα.

Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός “υπέγραψε” έτσι την επικράτηση της ομάδας του και πραγματοποίησε μία ακόμη φοβερή εμφάνιση στο πρωτάθλημα Ινδίας, όπου “μετράει” 25 γκολ σε 40 αγώνες.

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Καλώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να καταθέσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ώστε να διανεμηθούν το συντομότερο στις ομάδες»
"Ομάδες, από τις οποίες υπέγραψαν τη συμφωνία, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League κ. Ευάγγελο Μαρινάκη", αναφέρει η Super League
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης