Site icon NewsIT

Από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο ο Χάρης Τσιγγάρας

26.08.2024 | 19:30
Από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο ο Χάρης Τσιγγάρας

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Παίκτης του Ατρομήτου είναι επίσημα ο Χάρης Τσιγγάρας. Ύστερα από 14 χρόνια, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Έλληνας άσος, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός και κεντρικός χαφ, αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Ολοκληρώθηκε η 15η προσθήκη για την ομάδα μας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θεοχάρη Τσιγγάρα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 2000 και αγωνίζεται ως αμυντικός και κεντρικός χαφ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 20 ετών. Το καλοκαίρι του 2022 αποκτήθηκε από την Τουλούζ με τη μορφή δανεισμού, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας. Το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέγραψε συνολικά 81 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2023/24) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2019, 2021).

Μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της συμφωνίας, ο Χάρης Τσιγγάρας που επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «5», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για τη σημερινή εξέλιξη και που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να αποχωρείς από μια ομάδα στην οποία βρίσκεσαι από τότε που ήσουν παιδί, αλλά αισθάνομαι απόλυτα σίγουρος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου, αφού έρχομαι σε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με εγκαταστάσεις ανώτατου επιπέδου, με ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο και που αποδεικνύει κάθε χρόνο ότι στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Τα παραδείγματα από το πρόσφατο παρελθόν είναι πολλά, αλλά ακόμα και στο τωρινό ρόστερ υπάρχουν Έλληνες παίκτες πάνω στους οποίους η ομάδα στηρίζει πολλά.

Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που κατέβαλαν να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, αλλά και τον προπονητή, τον κ. Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πάρα πολύ στην έως τώρα καριέρα μου.

Έχω ήδη αρχίσει προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ να τεθώ άμεσα στα πλάνα του προπονητή μου και να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας, που όπως κάθε χρόνο στον Ατρόμητο είναι υψηλοί. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και τη στήριξη των φιλάθλων μας, που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα, πόσω μάλλον φέτος που θεωρώ ότι έχουν γίνει εξαιρετικές κινήσεις, που δείχνουν τη φιλοδοξία που υπάρχει σε διοίκηση και ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version